Opplev dyrelivet i midnattssolen - Vesterålen Tours

Sommer nord for polarsirkelen betyr midnattssol og 24 timer dagslys. Dyr og fugler er mere aktiv og lettere å komme innpå. Opplev nattlig dyreliv i Vesterålen.

Natursafari

Opplev dyr og fugler på nært hold

Det er noe magisk med å erfare dyrelivet om sommeren, særlig om natten.

Ørna sitter og speider fra en stein i fjæra, uglene holder oversikt fra tretoppene eller skanner landskapet for mat. Oter og sel soler seg på steinene.

Det må bare oppleves!

På disse turene forsøker vi å finne så mange dyrearter som mulig, stoppe for noen sol- og landskapsbilder om det er ønskelig. Vi kan også lete etter spesifikke arter om du har ønsker.

Passer for alle

Alle våre turer er private som vil si at du og din gruppe får guiden for dere selv, noe som gjør at vi kan fokusere på akkurat det dere ønsker å se og gjøre. 

Vi hjelper dere med innstillinger på kamera om dere måtte trenge det, alle våre guider er fotografer og vil ha med seg kamera selv. Dere får tilsendt bildene guiden tar etter turen.

Dette er turer som passer alle. Vi prøver å snike oss innpå om det er ønskelig, om du vil sitte å nyte dyrene fra bilen eller gå ut for en nærmere titt er opp til deg.

Noen datoer som er verdt å nevne

  • Orreleik: 20.april til 5.mai (tidlig morgen)
  • Harekamper: April og mai
  • Revunger, hareunger, ugleunger og elgkalver: Juni og juli
  • Brushaneleik: 25.mai til 15.juni (tidlig morgen)
  • Havørn, ryper, elg, rådyr, rev, sel, oter, mink, orre, hare, ugler, ender, bekkasin, kongeørn, hauker, falker og flere andre arter kan man finne hele året.

I perioden 19.mai til 24.juli kjører vi turene på kveld, natt og tidlig morgen. Vi kan selvsagt kjøre turene på dagtid også men sjansen for dyr er betraktelig lavere.

Priser per person i NOK (minimum 2 personer)

3 timer – 1400,-
4 timer – 1750,-
5 timer – 2100,-
6 timer – 2500,-
8 timer – 3250,-

Kontakt

Vesterålen Tours

8400 Sortland

Telefon: 91788260
E-post: booking@vtours.no
Nettside: www.vtours.no

Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours

Relaterte artikler