Opplev dyrelivet i midnattssolen - Vesterålen Tours

Sommer nord for polarsirkelen betyr midnattssol, 24 timer i døgnet med dagslys. Dyrene og fuglene i nord er mere aktiv og lettere å komme seg innpå.

Natursafari

Det er noe magisk med å erfare dyrelivet om sommeren. Ørna sitter og speider fra en stein i fjærsteinene, uglene holder oversikt fra tretoppene eller skanner landskapet for mat. Oter og sel som soler seg på steinene. Det må bare oppleves!

På disse turene forsøker vi å finne så mange dyrearter som mulig, stoppe for noen sol- og landskapsbilder om det er ønskelig. Vi kan også lete etter spesifikke arter om du har ønsker. Alle våre turer er private som vil si at du/din gruppe/familie får guiden(e) for dere selv, noe som gjør at vi kan fokusere på akkurat det dere ønsker å se og gjøre. Vi hjelper dere med innstillinger på kamera om dere måtte trenge det, alle våre guider er fotografer og vil ha med seg kamera selv. Dere får tilsendt bildene guiden tar etter turen.

Dette er turer som passer alle. Vi prøver å snike oss innpå om det er ønskelig, om du vil sitte å nyte dyrene fra bilen eller gå ut for en nærmere titt er opp til deg.

I perioden 19.mai til 24.juli kjører vi turene på kveld, natt og tidlig morgen. Vi kan selvfølgelig kjøre turene på dagtid også men sjansen for dyr er betraktelig lavere.

Noen datoer som er verdt å nevne:

  • Orreleik: 20.april til 5.mai (tidlig morgen)
  • Harekamper: April og mai
  • Revunger, hareunger, ugleunger og elgkalver: Juni og juli
  • Brushaneleik: 25.mai til 15.juni (tidlig morgen)
  • Havørn, ryper, elg, rådyr, rev, sel, oter, mink, orre, hare, ugler, ender, bekkasin, kongeørn, hauker, falker og flere andre arter kan man finne hele året.

Priser per person i NOK (minimum 2 personer):

3 timer – 1400,-
4 timer – 1750,-
5 timer – 2100,-
6 timer – 2500,-
8 timer – 3250,-

- - -

Kontakt oss

8400 Sortland

Telefon: 91788260
E-post: booking@vtours.no
Nettside: www.vtours.no

Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours
Vesterålen Tours

Relaterte artikler