Hvalsafari Andenes

Med sin unike hvalgaranti tilbyr Hvalsafari AS på Andenes de beste mulighetene for hvaltitting i regionen - året rundt.

Hvalsafari
Booking

Om hvalsafari turen

Våre hvalsafariturer varer normalt mellom 2 og 4 timer takket være kort avstand fra havnen til hvalfeltet. Guidene er for det meste biologer eller studenter i faget og tar godt vare på våre gjester både om bord i båten og på hvalsenteret.

Hvalsenteret

På hvalsenteret får man en guidet omvisning i hvalutstillingen før båtturen. Her lærer man mer om hvalenes biologi, marin økologi og hvalforskning. Hvalsafari AS har også bidratt til hvalforskning siden begynnelsen i 1988.

I tillegg til museet inneholder Hvalsenteret en butikk med eksklusive suvenirer samt kafé/restaurant.

Hvalgaranti

Ute på havet kan man stole på mannskapets kunnskap og over tretti års erfaring med å finne hval. Våre båter er topputrustet og spesialtilpasset for hvalsafari.

For hvalsafariturer gjelder vår unike hvalgaranti: dersom ingen hval er observert på din tur, kan du få en ny gratis billett på neste tilgjengelige avgang eller få refundert billetten 100%. Sikrere kan det neppe bli for deg som kunde.

OBS: Hvalsafariturer er væravhengig (de kan innstilles i tilfelle sterk vind ute på havet eller tett tåke). Vi anbefaler derfor å sette av et par dager til opplevelsen.

Varighet: 2-4 timer (normalt)

Sted: Andenes

Anbefalt utstyr: varme klær og fottøy, kamera, (kikkert).

Oppfordrer til forhåndsbooking

Rabatt tilgjengelig for barnefamilier, studenter og grupper. Vi oppfordrer til forhåndsbooking. Prisen inkluderer adgang til hvalmuseet, guidet omvisning, båttur med guide, te/kaffe og kjeks på båten samt vår hvalgaranti.

Vi kan også tilby pakkeløsninger med forskjellige aktiviteter fra fugletitting til nordlysturer, transport, overnatting m.m. Ta kontakt for mer info.

Kontakt oss

Hamnegata 1c
8480 Andenes

Telefon: +47 76 11 56 00
E-post: booking@whalesafari.no
Nettside: www.whalesafari.no

Hvalsafari Andenes
Hval i havet
Hvalsafari Andenes
Viser og snakker om hvaler på båten
Hvalsafari Andenes
Hvalsafari - to hvaler i havet
Hvalsafari Andenes
Spekkhogger

Relaterte artikler