L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Hvalsenteret

Hvalsenteret ble etablert i 1988 i en gammel fiskebrygge på kaikanten. Hvalsenteret tilbyr en enestående kombinasjon av turisme, læring og forskning. Turister som besøker Hvalsenteret, eller deltar på en hvalsafaritur, inviteres også til å besøke Hvalsenterets museum som viser hval, hvalens biologi, forskning på hval og hvalfangst. Et multivisjonsprogram om hvalene og deres miljø vises flere ganger per dag.

Aktiviteter
24.02.201714:06 Cathrine Wallstad Myhre

Forskningsprosjekter på levende hval har vært en viktig del av Hvalsenterets virksomhet siden oppstarten i 1988, og Senteret tilbyr forskere fra forskjellige universiteter mulighet for opphold ved senteret og til å benytte seg av senterets fasiliteter. Biologistudenter fra hele Europa tjener som naturforskere ombord på Hvalsafaribåtene og får på den måten øvelse i praktisk opplæring og forskning.

I kjelleren til hvalsenteret er hvalmuseet. En guidet tur i hvalmuseet er inkludert i hvalsafaribilletten til Hvalsafari AS, men museet er åpent og guiding er tilgjengelig uavhengig av hvalsafari for 130 NOK per person.

Hamnegata
8480 Andenes

Telefon: 76 11 56 00
E-post: post@whalesafari.no
Nettside: whalesafari.no

Hvalsafari Andenes
Hvalsenteret 1.jpg
Hvalsafari Andenes
Hvalsenteret 2.jpg
Hvalsafari Andenes
Hvalsenteret 3.jpg