Spisesteder

Bø er midt i naturens spiskammer med fersk fisk fra storhavet og bær og vilt fra skogen. En landbrukskommune som byr på ferske brød fra gårdsbakeri og lokal småskalaprodusert ost og kjøtt. Du finner garantert noe som faller i smak.

Spisesteder

Kontrast

Kontrast bar og restaurant har fokus på de beste råvarer og et utvalg gode matretter. Du er også velkommen i baren med god drikke og fingermat. Kontrast tilbyr også overnatting.

Storhavet Cafè

Storhavet Cafè ligger i nydelige omgivelser i Hovden fiskevær. Her får du lunsj, middag, drinker, kaffe og deilige kaker. Hjemmesiden finner du her

YX Bø

YX er den eneste betjente bensinstasjonen i Bø. Her får du et vidt utvalg av pølser og gatekjøkkenmat.

Ringstad Resort

Ringstad Resort serverer mat av lokale råvarer. Det er kort vei fra havet, fjellet og naturen til tallerkenen. Restauranten serverer a la carte meny med lokale spesialiteter som boknafisk, saltkjøtt og vafler i beste kvalitet. Spesielt populær er husets fiskesuppe med focaccia brød, nordisk tapas eller den berømte blåbærmarengsrullen. Hjemmesiden finner du her

Heimhusan God Smak

Heimhusan God Smak er en kafé- og livsstilsbutikk som ligger på Vinje. Den ble pusset opp i 2020, og tilbyr kaker, småretter, fantastiske smoothies, kombucha og masse annet godt. 

Bromles Kiosk & Grill/Diner

Grill/diner i retro americana-stil. Burgere, biffsnadder og annet godt som kan nytes i dineren eller tas med hjem. Her finner du også kioskvarer. 


Skagakaia

På Café Gamle Posthuset får du en smak av god, lokal mat og Vesterålsk tradisjon. På menyen står fisk og hval, vinen er økologisk og kaker og desserter er gjerne laget etter farmors gamle oppskrifter.

Se også vår handle-lokalt-brosjyre: 

Handle lokalt

Elin Dahl
Storhavet Kafé
Heimhusan God Smak
Sigrid Hauglid Knedahl
Bromles kiosk & grill/diner