L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Spisesteder

Bø er midt i naturens spiskammer med fersk fisk fra storhavet og bær og vilt fra skogen. En landbrukskommune som byr på ferske brød fra gårdsbakeri og lokal småskalaprodusert ost og kjøtt. Du finner garantert noe som faller i smak.

Spisesteder
17.07.201806:01 Astrid Berthinussen

Kontrast

Kontrast bar og restaurant har fokus på de beste råvarer og et utvalg gode matretter. Du er også velkommen i baren med god drikke og fingermat. Kontrast tilbyr også overnatting.

Nybaka

Nybaka serverer fersk gårdsbakst, de meste laget av råvarer fra egen gård og lokalmiljøet. Nybaka har fokus på kortreist mat. Kom innom for å prøve produktene våre, eller for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Storhavet Cafè

Storhavet Cafè ligger i nydelige omgivelser i Hovden fiskevær. Her får du lunsj, middag, drinker, kaffe og kaker. 

YX Bø

YX er den eneste betjente bensinstasjonen i Bø. Her får du et vidt utvalg av pølser og gatekjøkkenmat.

Huset på Yttersiden

På Ringstad i Bø finner du Huset på Yttersiden som serverer mat av lokale råvarer. Det er kort vei fra havet, fjellet og naturen til tallerkenen. Restauranten serverer a la carte meny med lokale spesialiteter som boknafisk, saltkjøtt og vafler i beste kvalitet. Spesielt populær er husets fiskesuppe med focaccia brød eller den berømte blåbærmarengsrullen.

Bromles Kiosk & Grill/Diner

Grill/diner i retro americana-stil. Her finner du også kioskvarer. 


Skagakaia

På Café Gamle Posthuset får du en smak av god, lokal mat og Vesterålsk tradisjon. På menyen står fisk og hval, vinen er økologisk og kaker og desserter er gjerne hentet fra Farmors oppskrift.

Øystein Lunde Ingvaldsen