L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Arresten Restaurant

La deg fengsle i Arresten.
Arresten er et helt spesielt spisested midt i gamle Andenes. I den gamle arresten finner du fortsatt spor etter husets historie.

Mat & Drikke
04.10.201802:28 Lisa Sollie

Etter et besøk på havet, eller en tur i vår storslåtte natur, er du velkommen til Arresten – et helt spesielt spisested midt i gamle Andenes. I den gamle arresten finner du fortsatt spor etter husets historie. Den mer enn 150 år gamle celledøra og de to vinduene med smijernsgitter vitner om at menyen her en gang var enkel: Vann og brød. I dag er menyen utvidet med de deiligste måltider – nyt småretter eller en full middag.
Våre kokker skaper menyen ut i fra det beste naturen i området har å by på. Menyen hos oss er som naturen omkring oss, den endrer seg etter årets gang. Arresten skal være et sted for alle som vil komme bort fra det enkle og hurtige. Rommene her er skapt for den gode samtalen rundt bordet og langsomme måltider. Her vil du trives enten du kommer alene eller sammen med noen du er glad i. På fine sommerdager og når kveldssola maler sentrum av Andenes Orange vil du elske å nyte mat og drikke i vår uteservering. Og du: Vi synes nesten at vi må si i fra om at det spøker her.

Åpningstider
Mandag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 02
Søndag 13 - 21

Prinsens gt. 6
8480 Andenes

Telefon: 91124444
E-post: trine@arresten.no

Arresten
Arresten
Arresten