Gavekort

Lurer du på hva du skal kjøpe til personen som har alt? Hva med et gavekort på aktiviteter eller opplevelser i Vesterålen? Eller kanskje du vil kjøpe en gave til deg selv? Kjøp gavekort i turistinformasjonen på Sortland.

Aktiviteter og opplevelser
11.10.201714:49 Lisa Sollie

I Vesterålen kan du velge blant flere aktiviteter og opplevelser. Hva med et gavekort til den som er interessert i natur og friluftsliv?

Padlefestival - Arctic Sea Kayak Race

Gi bort en opplevelsesrik uke!

Opplev den vakreste padlefestivalen i Norge - ja kanskje i hele verden. Hver hele siste uke i juli arrangeres Arctic Sea Kayak Race. Turpadlingen går fra søndag til lørdag i nydelige omgivelser. Dette gavekortet gir mottaker mulighet til å delta på all turpadling under hele arrangementet.
Pris: 2500 NOK
askr.no

Guidet padletur med Vesterålen Padle- & Klatresenter

Padletur 3-4 timer

Gi noen du er glad i mulighet til å oppleve padleparadiset Vesterålen. Padleturen foregår i naturskjønn natur med skjærgårder, vakre fjorder og en spennende ytterside.
Pris: 1050 NOK. Inkluderer kursavgiften.

Overnatting med 10% rabatt

Holmvik Brygge i fiskeværet Nyksund

Holmvik Brygge i Nyksund er et gjestehus som ligger langs den kjente Dronningruta i Vesterålen. Vi tilbyr gjester og turgåere gavekort med 10% rabatt på ordinær rompris i 2018.
Pris: fra 765 NOK (etter rabatt).

Spiser du i vår restaurant vil du få gratis oppfylling av kaffe/te eller varm sjokolade på termosflasken før vandreturen. Gjelder sommersesong 2018.
nyksund.com

Museumsbesøk for to i hele 2018

Museum Nord 

Dette gavekortet gir fri inngang på samtlige museer i Vesterålen for to personer i hele 2018.

Da DS Vesteraalen begynte å gå i trafikk mellom Trondheim og Hammerfest i 1893, var kartgrunnlaget svakt og fyrvesenet dårlig utbygd. Kyststripa kunne være både værhard og uoversiktlig, og ekkolodd fantes ikke. For at Hurtigruta ikke skulle grunnstøte, men komme seg velberget til land, måtte dekksgutten på enkelte steder ro foran Hurtigruta og lodde dybden ned til havbunnen. En oppgave som måtte ha vært svært nervepirrende, for ikke å snakke om iskald og krevende, i all slags vær.

Dette er en av mange spennende historier som Hurtigrutemuseet og de andre museene i Vesterålen kan fortelle. Hurtigrutemuseet og Andenes fyr/Andøymuseet er åpent hele året og regnes som viktige og spennende attraksjoner i Vesterålen.

For åpningstider og mer info om alle museene se museumnord.no
Pris: 650 NOK
Ordinær pris per person er 650 NOK

Kajakk-kurs for nybegynnere

Nybegynnerkurs på Arctic Sea Kayak Race

Kjøp et gavekort til et av norges desidert beste padlekurs. Ta et nybegynnerkurs fra mandag til fredag under Arctic Sea Kayak Race. Dette er et mye mer utvidet kurs - i vakre omgivelser.
Pris: 3000 NOK. Inkluderer våttkort, kajakk med nødvendig utstyr.
askr.no

Padlekurs med Vesterålen Padle- & Klatresenter

Nybegynnerkurs over 2 ettermiddager

Gi padlekurs i gave til jul! Dette kurset gir våttkort fra Norges Padleforbund. Pris inkludert kajakk med nødvendig utstyr. 
Pris: 2500 NOK. 

Oppdrag i verdensrommet

Romskipet Aurora

Gi familien en uforglemmelig opplevelse med oppdrag i verdensrommet. Hva skjer når en solstorm treffer jorda? Dette skal du og ditt mannskap finne ut av i en virtuell reise inn i nordlyset med Romskipet Aurora. Romskipet trenger et dyktig mannskap med forskere, ingeniører, pilot og navigatør - blir du med?
Priser: Barn 75 NOK, Student 200 NOK, Voksen 350 NOK
spaceshipaurora.no

Lær om nordlyset

Ved Romskipet Aurora kan du også lære om nordlyset. Hvordan oppstår nordlyset og hvordan har vi forsket på fenomenet i Norge og her ved Andøya Space Center? Se på film, utforsk vår utstilling og prøv deg på eksperimentene. Våre dyktige guider gir deg omvisning.
Priser: Barn 50 NOK, Honnør/Student 75 NOK, Voksen 125 NOK.
spaceshipaurora.no

10% rabatt på kombinert hval- og fuglesafari

Sea Safari Andenes

Hval og Fugl Safari med RIB-båt fra Andenes. Kjøp dette gavekortet og få 10% rabatt på en kombinert Hval & Fugl Safari mid summer tur.
Pris: 1350 NOK (etter rabatt)
seasafariandenes.no

Gi en fisketur i gave!

Sjøblomsten

Vi arrangerer havfiske både sommer og vinter, i en fiskebåt fra 1915. Bli med på en spennende og trygg tur på havet med Sjøblomsten.
Pris: 950 NOK pr. person
sjoblomsten.no

For mer informasjon eller kjøp av gavekort ta kontakt med Visit Vesterålen på tlf 761 11 480, e-post turistinfo@vestreg.no, eller besøk oss i Kjøpmannsgata 2 på Sortland.

askr.no
Vesterålen Padle og Klatresenter
Holmvik Brygge
Museum Nord
Museum Nord
askr
Vesterålen Padle og Klatresenter
Romskipet Aurora
Sjøblomsten