L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Løyper i Vesterålen

Ønsker du å kjøre slalåm, eller bare gå en tur på ski i lysløypa. Vesterålen har et stor utvalg av løyper for hele familien. Kos deg på ski i Vesterålen.

Løyper
26.01.201808:33 Lisa Sollie

Ånstadblåheia Skitrekk:

Ånstadblåheia Skitrekk er det eneste alpintanlegget vi har i Vesterålen. Skitrekket ligger på sørsiden av Ånstadblåheia (503 moh). Anlegget har en heis og tre løyper, hvor hovedtrasèen er 1080 lang og en helling på ca 30 grader.

Det er mulighet for kjøp av både enkeltbillett, dagskort, formiddag- ettermiddag- og kveldskort, helgekort, klippekort og sesongkort.

Anlegget har også utleie av komplett utstyr både for barn og voksne.

Åpningstider:

Tirsdag-fredag: 18.00-21.00

Lørdag og søndag: 11.00-17.00

Med forbehold om værendringer.

Se webside for mer info sortland-alpinklubb.no

Lysløyper Sortland:

Sortland Kommune har fire lysløyper; Sortlandsmarka, Kleiva, Sigerfjord og i Blokken.

  • Lysløype Sortlandsmarka: Lengde ca 5 km
  • Lysløype Kleiva: Lengde ca 2,1 km
  • Lysløype Sigerfjord: Lengde ca 3 km
  • Lysløype Blokken: ca 1,5 km

Her er det fint å gå både til fots og på ski. Løypene blir preparerte og skispor blir tråkket opp. Vis hensyn når du går i preparerte løyper til fots og hold deg på den siden hvor det ikke er tråkket skispor.

Skiløype Hadsel

I Hadsel kommune går det sammenhengende skiløype fra Stokmarknes til Melbu. Det er et godt samarbeid mellom idrettslagene i kommunen for å preparere løypene når snøen kommer.

Ukentlig blir det arrangert løp for barn i lysløypene. Dette er et flott tilbud for hele familien. Mer informasjon finner du på kommunens hjemmeside i kulturkalenderen hadsel.kommune.no

Lysløype Risøyhamn (Andøy)

I Risøyhamn brukes lysløypa sommer som vinter. Den er til glede både for barn og voksne, fastboende og ferierende. Løypa passer ypperlig til familieturer.