L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Andøy Friluftssenter

Andøy Friluftssenter ønsker velkommen til et komfortabelt og hjemmekoselig opphold i smakfulle omgivelser. Våre hus og hytter er bygd som en naturlig del av omgivelsene med god adkomst for alle våre gjester. De romslige balkongene har praktfull utsikt mot fjorden, fjell, midnattsola og nordlyset.

Hytter
24.02.201715:06 Cathrine Wallstad Myhre

Familiehytter

Våre familiehytter: "Tyttebæra", "Blåbæra", "Krøkebæra"

Disse tre hyttene har høy standard med romslig planløsning, og er godt tilrettelagt for rullestolbrukere, også med tekniske hjelpemidler i dusj/WC-rom. Hyttene er hver på 45 m2, og er fullt innredet for 8 personer med soveplass fordelt på 2 doble soverom, hems og dobbelsovesofa på stua. Kjøkkenet har spiseplass og er fullt utstyrt med el-komfyr m/stekeovn, kjøle-/fryseskap, og oppvaskkum.

De romslige balkongene har praktfull utsikt mot fjorden og fjellene rundt, og er perfekte for dem som ønsker en nær opplevelse til nordlyshimmelen. Alle overnattingsrom og hytter er fullt vinterisolert og like komfortable til vinter- som sommeropphold.

Studiohytta "Tranebæra"

Denne lille hytta har høy standard med romslig planløsning til tross for et lite areal. Hytta er 21 m2, og er fullt innredet for 2 personer med soveplass i dobbeltseng eller i to-sengeløsning. Kjøkkenet har spiseplass, og er fullt utstyrt med minikjøkken med kokeplater, kjøle-/fryseskap, og oppvaskkum, og i tillegg mikroovn.

Studiohytta er bygd som en naturlig del av omgivelsene med god adkomst for våre gjester. Hytta er fullt vinterisolert og like komfortable vinter som sommer. Den romslige terrassen har praktfull utsikt mot fjorden og fjellene rundt, og er perfekte for dem som ønsker en nær opplevelse til nordlyshimmelen og midtnattsola.

"Aurora" gjestehus

Samle alle under ett tak til felles hygge, og bo i gruppe- og seminarhytta Aurora gjestehus - vårt "flaggskip" på 140 m2, som er plassert i naturen, 110 meter fra fjellet, og 40 meter fra fjorden med fantastisk utsikt mot Andøya og midnattsola i nord.

Der er soveplass til 10 personer fordelt på 5 soverom med 3 bad, og med vaskemaskin og tørketrommel på det ene badet. Komfortabel stue med sofa og peis, samt et stort velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Stua og kjøkkenet har romslig planløsning med store vinduer. Utgang til terrassene fra hvert rom, der gjestene kan sitte og nyte utsikten over fjorden, fjell og midnattssola på sommeren, og nordlyset på vinteren.

"Aurora" er ideell til gruppeopphold, kurs- og seminargrupper, og er også tilrettelagt for funksjonshemmede.

Leilighet "Midnattssol"

Leiligheten "Midnattssol" har panoramautsikt og er 45m2. Den rommer 3 personer med 1 soverom og soveplass i stuen. Stort garderobeskap i soverommet. Fult utstyrt kjøkken med spisebord, elektrisk ovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vask.
Stuen er komfortabel med panorama utsikt over fjord og fjell. Badet har toalett, vask of dusj ,og er tilpasset rullestolbrukere.

Vårt kjøkken byr på smaker av vilt gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser, elg og multebær. Få den ekte smaken av hva Vesterålen har å by på! Vårt kvalitetsstempeler er kåringen til ”Nordlands mest innovative restaurant” i 2006, og i juni 2011 fikk vi godkjennelse som ”Norwegian Foodprint” restaurant.

Campingplass

Campingplassen har parkeringsplass med el-uttak til 35 campingvogner/bobiler. Servicebygning med dusjer, toaletter og vaskerom. Lekeplass for de minste. Hos oss er det lagt vekt på å beholde villmarka som ramme rundt anlegget.

Kontakt oss

Telefon: +47 76 14 88 04
E-post: booking@andoy-friluftssenter.no
Nettside: andoy-friluftssenter.no

Andøy Friluftssenter
Midnattssol - Andøy Friluftssenter
Aurora gjestehus - Andøy Friluftssenter
Aurora gjestehus - Andøy Friluftssenter
Familiehyttene - Andøy Friluftssenter
Familiehyttene - Andøy Friluftssenter
Familiehyttene - Andøy Friluftssenter