L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Andøy Friluftssenter

Andøy Friluftssenter ønsker velkommen til et komfortabelt og hjemmekoselig opphold i smakfulle omgivelser. Våre hus og hytter er bygd som en naturlig del av omgivelsene med god adkomst for alle våre gjester. De romslige balkongene har praktfull utsikt mot fjorden, fjell, midnattsola og nordlyset.

Hytter
24.02.201715:06 Cathrine Wallstad Myhre

Våre familiehytter: "Tyttebæra", "Blåbæra", "Krøkebæra"

Disse tre hyttene har høy standard med romslig planløsning, og er godt tilrettelagt for rullestolbrukere, også med tekniske hjelpemidler i dusj/WC-rom. Hyttene er hver på 45 m2, og er fullt innredet for 8 personer med soveplass fordelt på 2 doble soverom, hems og dobbelsovesofa på stua. Kjøkkenet har spiseplass og er fullt utstyrt med el-komfyr m/stekeovn, kjøle-/fryseskap, og oppvaskkum.

De romslige balkongene har praktfull utsikt mot fjorden og fjellene rundt, og er perfekte for dem som ønsker en nær opplevelse til nordlyshimmelen. Alle overnattingsrom og hytter er fullt vinterisolert og like komfortable til vinter- som sommeropphold.

Leiligheten "Midnattsol" har panoramautsikt og er 45m2. Den rommer 3 personer med 1 soverom og soveplass i stuen. Stort garderobeskap i soverommet. Fult utstyrt kjøkken med spisebord, elektrisk ovn, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vask.
Stuen er komfortabel med panorama utsikt over fjord og fjell. Badet har toalett, vask of dusj ,og er tilpasset rullestolbrukere.

Vårt kjøkken byr på smaker av vilt gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser, elg og multebær. Få den ekte smaken av hva Vesterålen har å by på! Vårt kvalitetsstempeler er kåringen til ”Nordlands mest innovative restaurant” i 2006, og i juni 2011 fikk vi godkjennelse som ”Norwegian Foodprint” restaurant.

Campingplassen har parkeringsplass med el-uttak til 35 campingvogner/bobiler. Servicebygning med dusjer, toaletter og vaskerom. Lekeplass for de minste. Hos oss er det lagt vekt på å beholde villmarka som ramme rundt anlegget.

Telefon: +47 76 14 88 04
E-post: booking@andoy-friluftssenter.no
Nettside: andoy-friluftssenter.no

Andøy Friluftssenter
Middnatsol - Andøy Friluftssenter
Middnatsol - Andøy Friluftssenter
Middnatsol - Andøy Friluftssenter
Middnatsol - Andøy Friluftssenter