Sjøhus på Offersøy

Offersøy Feriesenter ligger midt i naturskjønne Lødingen Vestbygd, på «sydspissen» av Norges største øy – Hinnøya. I 2. etasje i gammelbrygga, tilbyr vi 3 nostalgiske rom med 2 sengeplasser (og enkel standard), for sommerutleie.

Sjøhus
27.02.201721:06 Cathrine Wallstad Myhre

Felles kjøkken med dekketøy, bestikk, kopper og kar, og med komfyr, kjøleskap og spiseplass til 4 personer. Det er kun kaldt vann i kranen på kjøkkenet. Dusj og WC er i servicebygget for campinggjestene, ca 120 meter unna. Dyner og puter i sengene. Sengetrekk/håndklær kan leies. I tilknytning til sjøhuset finner du solvendt kaiplass med utemøbler.

Det er historisk sus over gammelbrygga. I gamle dager (dvs. fram til midten av 1950-tallet), bodde handelsbetjenten og andre arbeidsfolk her, rett over postkontoret og den gamle landhandelen. Rommene er delvis oppusset, og har en atmosfære og sjarm som mange kystkulturinteresserte er blitt svært begeistra for.

I tillegg leier vi ut rom, hytter, rorbuer og campingplasser.

Vi tilbyr også transport fra/til Evenes flyplass.

Andre tilbud: Kafe/restaurant, båtutleie, kano, kajakk, sykkelutleie, lekeplass, minigolf, havfiske, dykking, fjellvandring, bygdesightsiing, Skulpturlandskap Nordland. Jakt og nordlysopplevelser om høsten. Kurs & konferanser hele året.

Telefon: +47 76 93 39 00
E-post: post@offersoy.no
Nettside: offersoy.no

Offersøy Feriesenter
Offersøy Feriesenter