Vesterålen Apartment

Anlegget ligger idyllisk til på Klaksjord i Bø i Vesterålen, åpent på vinteren.. Hovedhuset har 3 leiligheter på ca. 60 kvadratmeter (2 etasjer pluss hems)og 1 båthus med 1 leilighet på ca. 40 kvadratmeter (på ett plan). I tillegg finnes et felleshus med moderne kjøkken, 3 dusj/toalett og oppholdsrom for ca 20 personer. Felleshuset egner seg bl.a. til mindre møter eller sammenkomster. Hele anlegget ble ferdigstilt i januar 2012.

Sjøhus
24.02.201715:06 Cathrine Wallstad Myhre

Anleggets beliggenhet er direkte ved Jørgenfjord som grenser til Vesterålsfjorden. Flotte muligheter til naturopplevelser i ”Eventyrkommunen Bø”. Robåt med redingsvester står til disposisjon for hver leilighet. Vertskapet har samarbeidsavtaler for sightseeingturer, hvalsafari, sel og fugl safari, havfiske, besøk på fiskebruk og turopplegg til fots. Alle aktiviteter kan tilbys med lokal guide. Sykkelutleie.

Fakta: Vesterålen Apartment, Klaksjord ligger 11 km fra Straume i Bø og 70 km fra Sortland (bilvei helt fram). Hver leilighet i hovedhuset har plass til 6-8 personer og 4-6 personer i båthuset. Standarden er meget høy og utvendig utført i gammel nord – norsk stil med innvendig moderne nordisk design. All oppvarming er ved hjelp av vannbåren varme. Alle leiligheter har flatskjerm tv, kjøkkenet er fullt utstyrt med porselen service, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Sengetøy og handklær er inkludert. Mulighet for leie av barneseng. Alle leilighetene er røykfrie.

Telefon: +47 95 00 89 99
E-post: booking@vesteralenapartment.com
Nettside: vesteralenapartment.com

vesteralen apartment
vesteralen apartment
vesteralen apartment
vesteralen apartment
vesteralen apartment