L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Grasnes Feriehus

Velkommen til Grasnes Feriehus!
Grasnes Feriehus ligger i vakre Godfjord- den gode fjord. Godfjorden er ca. 11 km. Lang og er omringet av høye vakre fjell. Fjorden har gjennom generasjoner vært bosted for den typiske nord-norske fiskebonden. Mannen driftet havet, kona tok hånd om hus og fjøs. I Godfjorden er det mulighet for fiske i fiskevann og i havet. I nærheten er det også utmerket turterreng og med mulighet for bær- og soppsanking.

Hytter og feriehus
24.02.201714:07 Cathrine Wallstad Myhre

Grasnes Feriehus er en ombygd fjøs som ble moderne restaurert i 2012. Beliggenhet på vestsiden av fjorden med ca. 20 fastboende. Feriehuset har 1 soverom med dobbeltseng og 2 soverom med 2 enkeltsenger i hvert rom. 2 bad, det ene med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet er meget godt utstyrt for selvhushold. Trådløst internett er også tilgjengelig.

Godt tilrettelagt for barnefamilier, vennegrupper og bedrifter. Egnet til romantisk bryllupsreise i naturskjønne omgivelser Minimum 3 netter og åpen for langtidsutleie etter avtale.
Feriehuset er åpent hele året.
Kjæledyr ikke tillatt.
Røyking ikke tillatt.

AKTIVITETER.
På Grasnes kan du nyte den absolutte ro og stillhet. Om sommeren kan man nyte utsikten over fjorden fra terrassen eller fra bålplassen rett ved stranden. Det er også tilrettelagt for lune sommerkvelder ved strandkanten med en strålende midnattssol som lyser opp fjellene.

I Godfjorden opplever du ørn og elg samt et rikt fugleliv. Er du ekstra heldig kan du oppleve nise og springer i fjorden. Grasnes Feriehus er en fin base for de som ønsker å delta på hval- og lundefuglsafari.

Grasnes Feriehus er lokalisert i et område med nesten ingen lysforurensning om vinteren og passer derfor utmerket for de nordlysinteresserte, så på klare vinterkvelder kan man nyte varmen fra badestampen under et fantastisk nordlysskow.
Vi tilbyr også krabbefiske og fisketurer etter avtale. Man kan leie båt, og v vi er behjelpelig med andre aktiviteter som for eks. kano- og kajakutleie.

Er mer informasjon ønskelig, ta gjerne kontakt.

Telefon: 90900702
E-post: grasnesferiehus@gmail.com