Ringstad Resort

Helt på sørspissen av Vesterålen, i rå natur med unik utsikt mot fjell og fjord finner du hvilepulsen etter lange dager med magiske naturopplevelser og spennende aktiviteter. Lange gode måltider i en avslappet atmosfære bidrar til å gjøre dagene uforglemmelige!

Hotell, leilighet & sjøhus

Fra turistanlegget helt nede i havkanten kan du nyte spektakulær utsikt mot den idylliske havna, fjorden og vakre grønne Vesterålsfjell. Ringstad Resort tilbyr mange organiserte naturaktiviteter og tematurer; fjord-, og ørnesafari med katamaran, fiske- og kajakkturer, fjell- og trugeturer, nordlys- og fototurer, opplæring i ekte villmarksliv, yoga, trening og spa.

Boutiqe Hotell

Ringstad Resort får 24 nye hotellrom i høy standard, innredet i trå med naturen som er vår største råvare og viktig for oss å ivareta. Vi har derfor tenkt bærekraft i alle ledd ved utbygging og valg av materialer. Rommene ligger helt nede i vannkanten med store vindu vendt mot havet, de er delikat og praktisk innredet for deg som ønsker å være aktiv i naturen eller bare nyte total stillhet. 4 av hotellrommene våre er tilpasset rullestolbrukere, som også kan ta seg lett omkring på hele området.

Sjøhusleiligheter og feriehus

For deg som ønsker litt mer rustikk overnatting, har vi 5 ferieleiligheter med 2 soverom, bad, stue og kjøkkenkrok i det eldre hovedbygget og 3 feriehus i forskjellige størrelser i den lille havne bygda.

I det nye hovedbygget har vi en behagelig lounge område, resepsjon, brygge, bar og en råflott utsikts restaurant som serverer sunne, gode måltider med lokale råvarer både for husets gjester, lokalbefolkningen og gjennomreisende. Her vil du til enhver tid treffe vertskapet, kokkene, guidene og teamet som ønsker gjøre ditt opphold uforglemmelig.

Transport til/fra lufthavn

Vi organiserer transport med minibuss fra Stokmarknes Lufthavn (1 time 20 min.), Sortland busstasjon eller havn (1 time). Vi organiserer flybussbilletter eller henter små og større grupper helt fra Evenes (2 timer 30 min.) om ønskelig.

Fra og til Stokmarknes har vi mulighet å hente/bringe deg og sykkelen med båt (15 min.).

- - -

Kontakt oss

Ringstad Resort

Ringstadveien 28
8475 Straumsjøen (Bø i Vesterålen)

Telefon: 906 40 591
E-post: booking@ringstadresort.no
Nettside: ringstadresort.no

Ringstad Resort
Ringstad Resort
Ringstad Resort
Ringstad Resort

Relaterte artikler