Moderne hytte i idylliske Spjutvik

Moderne hytte med tre soverom og flott beliggenhet på mange måter. Hytta ligger i den lille bygda Spjutvik 23 kilometer fra Sortland.

Hytte

Fasiliteter:

  • Tilgang til strand - strandlinje
  • Trådløst nettverk
  • Privat badestamp/hot tub (elektrisk oppvarmet)
  • Vaskemaskin
  • Privat terrasse
  • Kjøkken
  • Gratis parkering på stedet
  • TV
  • Air condition

Om stedet

Dette er et idyllisk og rolig sted, men likevel er det kort vei til småbyen Sortland der man finner de fleste fasiliteter en by skal ha. På sommeren er dette en solrik plass gjennom hele dagen til sent på kveld. På høsten og vinteren fra september og utover blir det gradvis mindre sol og gode muligheter for å se nordlys dersom forholdene ligger til rette for det.

Dersom en norgesferie er på agendaen vil kanskje det å oppleve Vesterålen og Lofoten i relativt trygge omgivelser være et godt alternativ.

Det er mange ting man kan oppleve i Vesterålen og området rundt Spjutvik/Sortland året rundt.

Sortland som ligger 23 km fra hytta har de fleste fasiliteter man kan forvente av en liten nordnorsk småby.

De fleste som besøker området vårt er likevel mest opptatt av andre ting. Naturen i området er fantastisk med hav, fjorder og fjell i alle varianter. Det er masse muligheter for å gå på turer i fjellet, på fisketur i ferskvann og elver samt komme seg på havet om det er ønskelig. I Vesterålen finner man etter min mening det samme som i Lofoten bare med mindre trengsel og i større skala. Besøk gjerne fiskeværet Nyksund i Øksnes, området rundt Ringstad i Bø, Møysalen Nasjonalpark i Sortland/Hadsel eller yttersiden av Andøy så får man se hva Vesterålen har å by på.

Spjutvika ligger også bare 26 kilometer fra Lofast (veien til Lofoten) så herfra kan man fint ta en avstikker (dagstur feks) til Lofoten.

Spjutvika har fantastiske sol og lysforhold sommerstid der man fra slutten av april til 1. september har sol det meste av døgnet. Utover høst og vinter når mørketiden kommer gode forhold for å observere nordlys fra hytta. Vil man oppleve nordlyset i stummende mørke finnes mange steder der det går helt fint å stikke seg bort.

Vesterålen er også et fint sted å tilbringe en vinterferie. Nordlys er nevnt og her finnes også aktører som tilbyr guiding/nordlysturer. Videre er det sesong for hvalsafari fra Andenes om vinteren. Turer med hundesleder, toppturer på ski og mye mye mer for de som ønsker aktiviteter. For dem som bare vil ta livet med ro og nyte omgivelsesne og det spesielle lyset/mørket er det bare å slappe av i den moderne Saltdalshytta i flomålet.

Det vil bli tillagt et rengjøringsgebyr på kr 1.500,-.

- - -

Kontakt oss

Ole T. Albrigtsen
Tlf.: 41 02 02 92
Epost: ole.albrigtsen@dnb-eiendom.no

Ole T. Albrigtsen
Ole T. Albrigtsen
Ole T. Albrigtsen
Ole T. Albrigtsen
Ole T. Albrigtsen