Feriehus, Lofoten og Vesterålen

Feriehus med havutsikt til vakre Raftsundet, midt mellom Lofoten og Vesterålen. Perfekt beliggenhet for å utforske begge regionene, sommer som vinter.

Feriehus

Bo bra midt i naturen

Den vakre naturen innbyr til opplevelser av de sjeldne, både til lands og til vanns. Havfiske, padling, toppturer til fots eller på ski, og avkobling ved den vakre fjorden. 

Området er svært godt egnet for unike opplevelser som nordlys og som utgangspunkt for fotosafari. 

Huset

Dette er et 40-tallshus med masse sjel og du får kontakt med naturen gjennom fotside vinduer i alle oppholdsrom. Vi pusset opp huset i 2020.

Kjøkkenet er godt utstyrt og her kan de lekreste retter tilberedes.

Huset er fullt møblert og har en flott utsikt utover og nedover Raftsundet. Her kan stillheten og Raftsundets hjerterytme nytes.

4 soverom med tilsammen 10 senger. I to av soverommene kan senger arrangeres som dobbelseng. Mulighet for barneseng i tillegg.

Bestill overnattingairbnb.

Raftsundet

Raftsundet har gjennom tidene alltid vært en særlig viktig del av seilingsleden mellom nord og sør med mye tilknyttet historie. Derav navnet «norveien», Norwegen og Norway. Alltid fascinerende å betrakte sundets hjerterytme. Raftsundet bruker vi også for nydelige havopplevelser til og fra Trollfjorden. Her passerer også Hurtigruta to ganger i døgnet rett ved føttene dine.

Rikt natur og  dyreliv med hyppige besøk av blant annet havørna. Den vakre naturen både sommer og vintertid innbyr til opplevelser av de sjeldne, både til lands og til vanns.

Glassdome

Du kan også leie en glassdome i Raftsundet med gangavstand fra feriehuset.Oppvarmet eller avkjølt, alt ettersom årstidene varierer.

Glamping domen ligger på en naturlig terrasse med nydelig utsikt øst og sørover i Raftsundet. Må bare oppleves. 

Les mer om glassdomen: Glamping-dome i Raftsundet.

Trollfjordsafari og Trollfjordtaxi

Kunne du tenke deg å oppleve vakre Trollfjorden med privat Trollfjordsafari? Eller rett og slett bare bli transportert hit eller dit med vår sjøtaxi? Spør oss om pris.

Havfiske

Dersom du vil oppleve Havfiske kan vi planlegge en tur for deg med guide. Vil du heller leie båt på egen hånd er det bare å ta kontakt og be om pris.

Strandhogg

Øysafari er svært populært og vil du oppleve strandhogg kan vi planlegge en tur for deg og besørge alt som trengs for turen.

Avstand fra flyplass og tettsteder i Lofoten og Vesterålen

Det tar i underkant av en time å kjøre fra Svolvær eller Sortland, og ca en og en halv time fra Harstad/Narvik lufthavn, Evenes.

Kontakt

Freddie Andersen
E-post: booking@lofotportenevent.no
Telefon: +47 456 00 607
Facebook: facebook.com/lofotporten

Booking

Bestill overnatting på airbnb: airbnb

Lofotporten Event, Freddie Andersen
Stue i feriehus.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Kjøkken med spiseplass.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Badet i feriehuset.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Soverom i feriehuset.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Trollfjorden
En rib-båt kjører inn i vakre Trollfjorden med passasjerer.

Relaterte artikler