Frugga Feriehus, Bø i Vesterålen

Frugga feriehus ligger i fiskeværet Hovden, det vestligste punktet i Bø i Vesterålen. Frugga feriehus gir mulighet for stillhet og ro, opplevelser tett på naturen og fysiske utfordringer.

Feriehus
BOOKING

Frugga feriehus ble ferdig restaurert i 2014, til sammen 65 kvadratmeter. Alt inventar er nytt. Feriehuset kalles «stabburet» av de som har bodd i Hovden og hatt sitt liv og virke her over tid.

Feriehuset "stabburet"

Hovedetasjen (53 m2) har felles stue/kjøkkenløsning med flott utsikt over havet, to soverom med 4 senger og bad med varmekabler, vaskemaskin og tørketrommel. Hems med 2 senger.

Kjøkkenet er godt utstyrt med oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, koketopp og stekeovn og annet utstyr. Det er kabel TV/flatskjerm og gratis WiFi. Sengetøy og håndklær er inkludert.

El-bil lader er tilgjengelig.

Terrasse mot sør og vest med utemøbler og grill.

Nyt midnattssolen og nordlyset

Frugga feriehus utgjør en del av den eiendommen i Hovden, hvor væreierne i lang tid har hatt sin bolig. Huset er vendt mot nordvest og havet og gir rikelig utsikt til midnattssolen om sommeren og nordlyset om vinteren, men også til opprørt hav og raske endringer i skyformasjonene. Rett i nord ligger øya Frugga.

Rikt fugleliv

Det er et naturreservat hvor det hekker lundefugl. Havørn seiler ofte over området og ryper holder til på eiendommen om våren. Ikke bli overrasket om det vandrer elg, oter eller røyskatt mellom husene.

En liten kjøkkenhage med urter til glede og bruk for gjestene våre er under utvikling.

Fiske- og fjelltur med guide

Hovden er et aktivt fiskevær med fiskemottak. Her landes skrei om vinteren. Fisken tørkes på hjeller og eksporteres. Vi formidler kontakt med lokal fisker dersom en ønsker fisketur og med lokale guider for fjellturer.

Nær Hovden kan en gå flere fjellturer og få spektakulære opplevelser i møte mellom fjell og hav. Den barske kan bade på tre flotte strender i nærområdet.

Vi har åpent hele året.

Frugga Feriehus er Miljøfyrtårn sertifisert.

- - -

Kontakt oss

Moloveien 14
8475 Straumsjøen

Telefon: +47 992 33 070
E-post: tove@frugga.no
Nettside: https://fruggaferiehus.no/

Frugga Feriehus
Utsikten fra feriehuset "stabburet"
Frugga Feriehus
Kjøkken
Frugga Feriehus
Stue og oppholdsrom
Frugga Feriehus
Ute i hagen
Frugga Feriehus
Soverom
Frugga Feriehus
Bad og toilett
Frugga Feriehus
Nordlyset
Frugga Feriehus
Kveld stemning ute
Frugga Feriehus
Drone oversiktsbilde
Frugga Feriehus
Skiftesanden

Relaterte artikler