Fiskeværet Hovden - Feriehus

Fiskeværet Hovden ligger i et paradis på yttersida av Bø i Vesterålen. Dette er stedet for rekreasjon, inspirasjon, til begeistring, aktive eller langsomme opplevelser.

Hytter og feriehus

På yttersida av Bø i Vesterålen ligger Fiskeværet Hovden som en knyttneve ut mot storhavet. Her får du oppleve kystkultur i et levende fiskevær, nærhet til natur og naturkrefter og et inkluderende lokalsamfunn som for tiden består av fjorten fastboende.

Hovden er beriket med tre sandstrender, et vilt og vakkert landskap med flotte turområder, fjell og lukta av ramsalt hav og tørrfisk. Det åpne landskapet mot storhavet gir raske og skiftende værforhold og bidrar til spektakulære naturopplevelser og kontraster. Det er et yndet sted for fotografering av midnattssol, nordlys, landskap, fugler og hverdagsliv i fiskeværet.

Dette er stedet for rekreasjon, inspirasjon, til begeistring, aktive eller langsomme opplevelser.

Bo i et stort feriehus - retrostil

Stort feriehus på 120 m2 med 5 soverom og totalt 10 sengeplasser. Boligen er utstyrt med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseboks, diverse elektrisk kjøkkenutstyr, vaskemaskin, tørketrommel, hårføner, og WIFI. Stilfullt innredet i retrostil, soverommene ligger i andre etasje.

Utvendig er det parkeringsplass, egen hage og utemøbler. Utmerket beliggenhet nær strender, hav og fantastiske turområder. Vi elsker dyr, men tillater ikke dyr i feriehuset.

Ta kontakt for leie og pris av overnatting i feriehuset, eller bestill via booking.com. I feriehuset har vi minimums leie på to døgn.

Feriehuset er en utmerket base for å utforske Bø og resten av Vesterålen over flere dager.

Storhavet Kafé

Storhavet kafé er nærmeste nabo til feriehuset. Der serveres det retter på hjemmelaget vis med lokale råvarer og produkter. Vi tilbyr også overnatting i glampingtelt i sommermånedene.

Velkommen til Fiskeværet Hovden – et paradis på yttersida av Bø i Vesterålen.

Kontakt oss

Hovdenveien 153
8475 Straumsjøen

Telefon: +47 456 63 747
E-post: fiskhovden@gmail.com
Nettside: fiskhovden.no

Elin Lisbeth Dahl
Rom i feriehuset
Fiskeværet Hovden
Rom i feriehuset
Fiskeværet Hovden
Kjøkkenet i feriehuset
Vidar Nordli Mathisen
Fjelltur i Bø
Vidar Nordli Mathisen
Folk løper ut i havet på en strand i Bø

Relaterte artikler