Scandic Sortland

Scandic Sortland har med sin fantastiske beliggenhet, panoramautsikt over Sortlandsundet og de flotte fjellene i Vesterålen – med den majestetiske Møysalen i spissen.

Hotell
Booking

Scandic Sortland er moderne innredet med 128 rom. I første etasje finner du resepsjon, lobby, møterom, restaurant og en monumental glassfasade med utsikt over Vesterålen. Hotellet har tre små møterom og en stor konferansesal som kan deles inn i tre mindre rom. Beliggenheten så nært sentrum, gjør at dette hotellet fort blir ditt førstevalg.

Kulturfabrikken på Sortland er vår nærmeste nabo, og der finner du blant annet kino, bibliotek og kulturhuset. Sortland ligger midt i Vesterålen og er et geografisk og kommunikasjonsmessig senter for regionen.

Vesterålen har fantastiske naturopplevelser å by på, året rundt. Her får du vakker natur, majestetiske fjell og fjorder, hvite strender og storhavet tett på. Om du foretrekker kultur, sport, velvære eller fart og spenning, er Sortland et perfekt utgangspunkt. Og med unik utsikt til både hav og fjell, er vårt hotell ideelt for aktive og eventyrlystne gjester.

Nærmeste flyplasser er Stokmarknes Lufthavn, ca 20 minutter fra sentrum, og Evenes flyplass ca 1 time og 45 minutter unna. Kommer du med bil, har vi rikelig med parkeringsplasser rett utenfor hotelldøren.

Kontakt oss

Havnegata 3
8400 Sortland

Telefon: +47 76 11 06 02
E-post: sortland@scandichotels.com
Nettside: scandichotels.no/sortland
Facebook: facebook.com/scandicsortland

Scandic Sortland
Scandic Sortland bygget med regnbue
Scandic Sortland
Hotellrom på Scandic Sortland
Scandic Sortland
Utsikten fra suiten på Scandic Sortland
Scandic Sortland
bad
Scandic Sortland
Lobby
Scandic Sortland