Holmen Gjestehus

Holmen Gjestehus ligger idyllisk til rett ved havet, området rundt byr på flott natur og mange fine fjelltopper. Vakre fjorder, fiskemuligheter og frisk luft. Det er nordlys i vinterhalvåret og midnattssol i sommerhalvåret noe som gjør det ekstra hyggelig å bo nært havet og fjellene.

Rom

Gjestehuset er tegnet av det velkjente arkitektfirmaet Snøhetta, arkitekturen og fargene harmonerer godt med naturen som vi har rundt oss.

Hos oss er du invitert! Bo moderne, enkelt og godt hos Holmen Gjestehus med trådløst internett, frokost og et velutstyrt kjøkken.

Gjestehuset

Gjestehuset har 8 dobbeltrom, hvor ett av disse er et handicaprom. Alle rommene er romslige og har egne bad med dusj og toalett. Gjestehuset er røykfritt, allergivennlig og handicaptilpasset med tilgang til heis. Gjestehuset har et velutstyrt kjøkken med spiseplass, et felles oppholdsrom med sittegruppe og tv. Frokost og trådløst internett er inkludert i romprisen.

Sentral beliggenhet

Gjestehuset ligger sentralt til i Sortlandssundet i inngangen til Hognfjorden og Sørfjorden. Siden Sortland by ligger rett i nærheten har du de fleste tilbud du trenger. God mat, shopping og sightseeing er noen av mange tilbud.

Midt i sjømatens rike

Stedet har en unik beliggenhet midt i et sentralt område for mottak av fisk og frysehotell. Like utenfor Gjestehuset kan du se logistikken fra fisk som er fisket i det arktiske hav, til den blir sendt av sted for å havne på middagsbordet rundt omkring i verden. Holmen Industriområde består av administrasjonsbygg, fryseterminal, tørrlager, bunkersanlegg, kontrollrom og gjestehus.

Kontakt oss

Lilandveien 10
8407 Sortland

Telefon: 90 50 50 89
Mail: holmengjestehus@prestfjord.no
Nettside: https://holmengjestehus.no/ 

Ketil Jacobsen
Holmen Gjestehus - seng
Holmen Gjestehus
Kjøkken
Holmen Gjestehus
Inne i gjestehuset
Steven Citrone
Gangsti og utsikt ute
Ketil Jacobsen
Ute og hav