Overnatting i idylliske Stø - Gunnartangen Rorbuer

Vi skreddersyr totalpakker med opplevelser og overnatting. I samarbeid med lokale aktører tilbyr vi unike opplevelser, enten det er snakk om små eller store grupper.

Overnatting

Rorbuovernatting i det idylliske, levende og moderne fiskeværet Stø i Vesterålen.

En overnattingsplass utenom det vanlige som oppsummerer sjarmen av Nord-Norge; plassert midt i ei båthavn med havet på ene siden og fjellene på andre siden. Nyt utsikten fra badestampen på kaikanten, opplev fiskeværet og området rundt ved å leie EL-sykkel, prøv fiskelykken ved å leie båt, eller nyt omgivelsene fra en av våre rorbuer!

Gunnartangen rorbuer

Gunnartangen Rorbuer består av totalt fem rorbuer med overnattingsplasser fra syv til elleve personer. Våre to minste rorbuer passer også fint dersom du reiser alene, med partner eller i en mindre gruppe.

Vi ligger perfekt plassert for deg som ønsker å oppleve en av Norges vakreste turstier; Dronningruta, samt andre spektakulære naturopplevelser som havfiske, fiske i vann, hvalsafari, fjellturer, hvite strender, sel- og fuglesafari, midnattssol, nordlys, aktiske matopplevelser, jakt, m.m.

Alle våre rorbuer er utstyrt med eget hybelkjøkken, bad med dusj og wc, spisebord og sofagruppe. Vi tar imot gjester hele året og hjelper deg gjerne med å planlegge ditt opphold for at du skal få det beste ut av Vesterålen.

Kontakt oss

Gunnartangen Rorbuferie
8438 Stø

Halgrim Mitacek-Tørrisplass
Telefon: +47 46 78 26 01
E-post: gunnartangenbooking@gmail.com
Nettside: gunnartangen.no/

Gunnartangen Rorbuer
Badestamp
Gunnartangen Rorbuer
Strand