Marmelkroken - overnatting, mat og naturopplevelser

Marmelkroken er en landbruksbasert reiselivsbedrift som tilbyr overnatting, mat og naturopplevelser, og har økoturisme som grunnfilosofi for hele vår virksomhet.

Overnatting

Om Marmelkroken

Eiendommen strekker seg fra hav til fjell og byr på en enestående og rik natur som gjennom flere tusen år har skapt grunnlag for liv på Andøya.

Her bor man midt i naturen, tett på et yrende fugleliv, storhavet, fjæra og fjellet. Havet, Strandenger og steinfjære full av liv, og en lang rekke fuglearter, kulturmark, krattskog, myrer, bjørkeskog med små bekker, tett granskog og fjell. Et mangfold som byr på matauk, høsting og store naturopplevelser i naturskjønne og storslåtte omgivelser på yttersia av Andøya.

Her kan du oppleve, utforske eller bare senke skuldrene og falle til ro.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting i lyse og trivelige dobbeltrom med frokost inkludert. Vi har også ei leilighet og ei flott familiehytte med selvhushold om man foretrekker det. Alle våre overnattingsenheter har eget bad og egen inngang, de fleste med ei fantastisk utsikt mot storhavet. Under midnattssola og nordlyset på yttersiden av Andøya.

Fasiliteter

  • Alle enheter har eget bad, trådløs internett og egen inngang
  • Leilighet og dobbeltrom er oppredd til to personer
  • Familiehytta med soverom og hems, er oppredd til fire personer
  • Selvhushold mulig i leilighet og familiehytte med godt utstyrte kjøkken
  • Tilrettelagte uteområder for store naturopplevelser

Mat av lokale råvarer

Vi tilbyr både frokost og middagsservering.

Vårt kjøkken strekker seg langt for å møte dine behov og vi er stolte av å tilby en meny baserer på gode smaker av lokale råvarer – ofte sanket, dyrket av Marmelkrokens ansatte eller hentet hos lokale produsenter. Frokost er inkludert når du booker dobbeltrom hos oss, men kan bestilles ekstra om man bor i selvhusholds enhet.

Nærturer for fugl og naturopplevelser

Vi slår turstier, bygger gapahuker og sitteplasser som vil gi gode nærturmål for deg og din familie. Her kommer du tett på et yrende fugleliv og unik natur. Samtidig som at vi er en god base for å oppleve Andøy og Vesterålen.

Vanskelighetsgrad: lette nærturer og litt mer krevende toppturer om man vil.

Sommerkafé

Sesong: sommerkafeen er åpen på daglig basis fra juni til september, men ved forhåndsbestilling er vi åpen for overnatting, bespisning og opplevelser hele året.

Ta kontakt for bestilling.

Velkommen til Marmelkroken og til Bø på yttersida av Andøya.

Booking

Book ditt opphold her.

Kontakt oss

Marmelkroken AS
Bøveien 272
8484 Risøyhamn

Telefon: 941 36 633 / 957 657 39
E-post: post@marmelkroken.no
Nettside: marmelkroken.no

Marmelkroken
Marmelkroken med natur og fjell
Marmelkroken
Lokal mat hos Marmelkroken
Marmelkroken
Oppholdsrom i Marmelkroken

Andre produkter fra Marmelkroken