Sykkelutleie - opplev Vesterålen på sykkel

Opplevelser rundt hver sving - sykle i et variert og nydelig landskap. I ditt eget tempo kan du velge ut passende dagsetapper slik at du får sett mest mulig av regionen. Rutene er lettsyklet, med lite, kupert terreng og har flere trasèer på svært lite trafikkerte områder. Med andre ord; egnet for sykkel med vogn og litt bagasje.

Utstyrsutleie

Corner Sport tilbyr sykkelutleie i Vesterålen. Vi har dame, herre og barnesykler i god kvalitet - egnet for korte og lange turer. I tillegg kan du leie side-bager eller sykkelvogn. Ta kontakt med oss for mer detaljer. Du kan leie fra én dag til en uke eller to. Spør oss også om transport av sykkel og baggasje.

Forslag til en av våre vakreste sykkelruter:
Hadseløya rundt 42 km - Medium vanskelighetsgrad - fin kort dagstur
Yttersida av Hadseløya mellom Melbu og Stokmarknes er smal, kronglete, lettkuppert og NYDELIG. Utsikt ut mot storhavet, mot Lofoten og Bø i Vesterålen. Lett kuppert terreng og nydelig utsikt. Dette er en fin dagsetappe. Ruta er lettsyklet, med få og korte bakker.

Vi anbefaler stopp på badestranda Taen, der det er rasteplass med toalett – og en kjærlighetsbenk! Her ligger også kunstinstallasjonen Ræk IV. Nært Taen finner du Keramikk Kafé Blå, hvor du også kan gjøre et stopp og nyte utsikten. Noen kilometer fra stranda mot Stokmarknes passerer du Uværshula, bygd av naturens egne byggeklosser og kan like godt besøkes i midnattssol som i uvær! Like etter finner du Galleri Uver, som vi også anbefaler en tur innom.

Stokmarknes er også kjent som hurtigrutas fødested. Hurtigrutens Hus med Hurtigrutemuseet og det landsatte hurtigruteskipet «Finnmarken» er Vesterålens dristigste kultursatsing.

- - -

Kontakt oss

Telefon: 76 15 22 70
E-post: sykkelutleie@cornersport.no
Nettside: cornersport.no

Corner Sport
Corner Sport
Corner Sport
Corner Sport
Corner Sport
Corner Sport
Øywind Wold