Fjelltur under midnattssolen - Adventure 4 Life

Bli med oss på en minnerik opplevelse der høydepunktet blir å se Midnattssolen fra fjelltoppen. Hva med å se solnedgang og soloppgang i løpet av 30 minutter? Dette er deler av opplevelsen vi tilbyr.

Guidet fjelltur
Bestill tur

Gled deg over en ubeskrivelig fjelltur med Midnattssolen som kulisse. Kl. 01 på natten er solen på det laveste, og på vår fjelltur på naturskjønne Hadseløya, vil du både se solnedgang og soloppgang i løpet av 30 minutter.

Du kan oppleve Midnattssolen fra 22. mai til 21 juli. På skyfrie dager vandrer vi på et av Hadseløyas vakre fjell der vi praktisk talt er garantert å se Midnattssolen. Fjellguiden vil krydre opplevelsen med gode historier og fakta om området og faunaen vi vandrer i.

På fjelltoppen vil vi oppleve Midnattssolen. Dette er en begivenhet som krever flere sanser enn dine øyne. Lytt til stillheten, kjenn den friske lukten og føl på den spesielle atmosfæren rundt oss. Dette er en opplevelse som du vil huske resten av livet.

Underveis tar vi pauser slik at du også kan forelske deg i omgivelsene og utsikten mens du nyter litt mat og drikke. Husk å ta med kamera.

Du ønsker ikke at vi skal starte på nedturen, men etter at vi har opplevd soloppgangen, returnerer vi til startpunktet for turen.

“Fjellene i nord er så dramatiske og vakre. Fjellvandring med Midnattssolen som kulisse er magisk. Atmosfæren med kombinasjonen av det gule lyset og den fantastiske utsikten er ubeskrivelig. Det gir meg gåshus!
- Kenn Løkkegard, Fjellfører i Vesterålen

- - -

Kontakt oss

Adventure 4 Life
8459 Melbu

Telefon: +47 959 24 921
E-post: contact@adventure4life.no
Nettside: adventure4life.no

Adventure 4 Life
Fjelltur under midnattssolen med en gruppe
Adventure 4 Life
Guidet fjelltur under midnattssolen i Vesterålen
Adventure 4 Life
Gruppen nyter midnattssolen fra en fjelltopp

Relaterte artikler