Midnattssoltur - Adventure 4 Life

Bli med oss på en minnerik tur, der vi kombinerer stillheten med Midnattssolen. Hva med å se solnedgang og soloppgang i løpet av 30 minutter?

Aktiviteter

Opplev et magisk landskap og Midnattssolen på samme tur. Kl. 01 på natten er solen på det laveste, og på vår Midnattssoltur på naturskjønne Hadseløya, vil du nyte både solnedgang og soloppgang i løpet av 30 minutter.

Du kan oppleve Midnattssolen fra 22. mai til 21 juli. På skyfrie dager oppholder vi oss på et av Hadseløyas vakreste spektakulære områder der vi praktisk talt er garantert å se Midnattssolen. Vår guide vil krydre opplevelsen med gode historier og fakta om området og faunaen vi oppholder oss i.

På vår tur, vil vi oppleve Midnattssolen. Dette er en begivenhet som krever flere sanser enn dine øyne. Lytt til stillheten, kjenn den friske lukten og føl på den spesielle atmosfæren rundt oss. Dette er en opplevelse som du vil huske resten av livet.

Underveis tar vi pauser slik at du også kan forelske deg i omgivelsene og utsikten mens du nyter litt mat og drikke. Husk å ta med kamera.Vårt lille paradis vil du ikke forlate, men kl. 01.15 starter returen til hentestedene.

“Solen går aldri ned i mine land”
– Karl V, Spansk konge og tysk keiser, (1500 – 1558)


8459 Melbu

Telefon: 95924921
E-post: contact@adventure4life.no
Nettside: https://adventure4life.no

Bjørn Eide / Adventure 4 Life
Midnattssol fra Uværshula på Hadseløya
Midnattssol fra Uværshula på Hadseløya
Ronny Nilsen / Adventure 4 Life
Midnattssol sett fra Hadseløya
Midnattssol sett fra Hadseløya