Øyriket Vesterålen på to hjul

Å oppleve Vesterålen fra sykkelsetet er å oppleve den fantastiske nordnorske kystkulturen på nært hold. Mens du legger kilometerne bak deg, vil du se spektakulære fjorder, grønne heier, dramatiske fjelltopper, kritthvite sandstrender og et yrende kulturliv.

Sykling


Å sykle i Vesterålen er variert, der forskjellene i landskapet er store over korte distanser. Fra gammelt av levde folk i Vesterålen av fiske og jordbruk. De bosatte seg nær sjøen, noe som første til at veien i dag også ligger nær havet. Rutene er lett syklet med lite kupert terreng og har flere traséer på svært lite trafikkerte områder. Med andre ord; Vesterålen er godt egnet for lengre turer på sykkel med vogn og litt bagasje.

Corner Sport på Stokmarknes leier ut sykler og sykkelutstyr for hele familien og gjør det mulig for deg å velge ut passende dagsetapper slik at du får sett mest mulig av regionen i ditt eget tempo. De frakter og bringer syklene dit du ønsker det, så vil du starte på Andenes i nord og sykle langs nasjonal turistveg sørover, eller begynne blant trolske fjell i eventyrkommunen Bø, så er det også mulig.

Corner Sport As
Web: www.sykkelutleie.com
Tlf: +47 76 15 22 70
E-post: sykkelutleie@cornersport.no

Ønsker du en komplett pakke basert på sykling tilbyr Huset på Yttersiden flotte pakketurer tilpasset dine behov og ønsker. Kanskje du vil kombinere sykkelferie med vandring? Eller avslutte en dag på sykkelsetet med fisketur og ørnesafari?

Huset på Yttersiden
Web: /www.yttersiden.no/
Tlf:+47 906 40 591
E-post: karina@yttersiden.no

På ditt sykkeleventyr i Vesterålen kan du stoppe underveis for en piknik i fjæra eller stikke innom nærmeste kafé eller restaurant for en smak av Vesterålen. Enten du har med deg telt, har behov for en hytte, sjøhus, rorbu eller et hotellrom vil du finne et passende alternativ.

Kjøpmanssgata 2
8401 Sortland

Telefon: 76111480
E-post: turistinfo@vestreg.no
Nettside: http://visitvesteralen.no/sykkelkampanje

www.visitvesteralen.com
www.visitvesteralen.com
www.visitvesteralen.com
www.vistivesteralen,com