Andøya Space - Spaceship Aurora

Få en opplevelse for livet hos Andøya Space i Vesterålen! I besøkssenteret Spaceship Aurora kan du bli med på virtuelle romoppdrag, utforske nordlyset og lære mer om norsk romfart. Her finner du opplevelser for rom entusiaster i alle aldre.

Besøkssenter
Booking

Vi anbefaler å forhåndsbestille billetter på sommeren. Ta kontakt på telefon eller se vår nettside for mer informasjon om åpningstider og priser.

«REISEN TIL MARS»

Finnes det liv på Mars? Det skal du og ditt mannskap av forskere, ingeniører og piloter undersøke i denne virtuelle reisen til vår naboplanet. VR-teknologi sørger for en utenomjordisk opplevelse. Dere kan gjennomføre rollespillet både på norsk og engelsk. Passer for alle over 10 år, og yngre barn i følge med voksne.

«ESCAPE 42»

Jorden er under angrep, og de eneste som kan redde den er deg og ditt mannskap. Fenomenet Escape Room har blitt veldig populært de siste årene, og er et slags spill hvor dere må komme dere ut av et “låst” rom ved å finne spor og løse gåter før tiden renner ut. Her trengs det logikk, kreativitet og samarbeid for å hindre jordens undergang på kun 60 minutter! En nervepirrende og spennende opplevelse for vennegjengen, utdrikningslaget eller andre sosiale sammenkomster.

FILM OG UTSTILLINGER

Se vår film om det fascinerende nordlyset og lær mer om nordlysforskning gjennom historien. Etterpå kan du utforske utstillingen vår, som handler om nordlyset, historien til Andøya Space og norsk romfart. Vi tilbyr også audioguider.

ASTRONAUTTRENING

En god astronaut må trene både kropp og hjerne for å forberede seg på romoppdrag. Vi tilbyr en rekke spennende aktiviteter for barn og unge. I vår digitale klatrevegg får du satt både styrke og motorikk på prøve, og ved quiz-bordet kan du utfordre de «små grå». Husk også å teste papir rakettverksted vårt, hvor du selv kan bygge en rakett og se hvor høyt den flyr.

Finn fram din indre utforsker - verdensrommet venter på deg!

Kontakt oss

Bleiksveien 46
8480 Andenes

Telefon: 76 14 46 50
E-post: spaceship@andoyaspace.no
Nettside: spaceshipaurora.no

Andøya Space
Barn leker og utforsker romskipet
Andøya Space
Anneline i romskipet
Andøya Space
Spaceship Aurora hoppende barn
Andøya Space
Andøya Space Center læring
Andøya Space
Andøya Space Center klatrevegg
Andøya Space
Andøya Space Center kontrollrom
Andøya Space
Andøya Space Center
Andøya Space
Spaceship Aurora virtuell reise
Andøya Space
Spaceship Aurora virtuell rom
Andøya Space
Liten model av rakett
Andøya Space
Sommerbil - en rakett

Relaterte artikler