L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Nordlysjakt med Aurora Addicts!

Bli med å jakte nordlyset sammen med Aurora Addicts erfarne britiske guider i en av Norges vakreste regioner! Aurora Addicts tar dere bort fra byens mekaniske lys til naturskjønne områder med klar himmel - perfekte forhold til å se nordlys.

Nordlysaktivitet
28.02.201704:06 Cathrine Wallstad Myhre

Med Sortland som base har du mange forskjellige steder og landskap tilgjengelig rett i nærheten. Dette er viktig for de som jakter på nordlyset: å kunne dra til både kysten og innlandet gjør det mulig å alltid finne klar himmel i skiftende værforhold.

Fotografitips blir gitt under turen og et bilde av deg og dine foran nordlyset er inkludert (hvor mulig). Varm drikke og snacks er også inkludert, og hvis været tillater det tenner vi bål. Dere vil bli transportert i en komfortabel og oppvarmet minibuss som alltid er i nærheten hvis dere trenger å varme dere litt mens vi venter på lysshowet. Varmedresser er også tilgjengelig på forespørsel.

Max 8 gjester per tur og både store og små er velkomne. Vi henter dere i og rundt Sortland. Turen varer i 4-6 timer. Avgangstiden varierer alt etter årstid og værforhold.

Telefon: +44 7466 362724
E-post: tours@aurora-addicts.com
Nettside: www.aurora-addicts.com