Andøya Space Centre - Spaceship Aurora

Besøk Andøya Andøya Space Center i Vesterålen, og få en opplevelse for livet. Bli med på oppdrag, utforsk nordlyset og lær mer om romfart i vårt spennende opplevelsessenter! Aktivitetene i Romskipet Aurora passer like godt for ungdom og voksne par, som for barnefamilier. Vi har åpent hele året. Romskipet Aurora ligger ved Nasjonal turistvei, og det fantastiske utkikkspunktet «Kleivodden» er bare et steinkast unna. Vi anbefaler å forhåndsbestille billetter på sommeren. Ta kontakt på telefon eller se vår nettside for mer informasjon om åpningstider og priser.

Aktiviteter
23.02.201713:01 Øyvind Restad

Oppdrag i Romskipet

Hva skjer når en solstorm treffer jorda? Dette skal du og ditt mannskap finne ut i denne virtuelle reisen inn i nordlyset med Romskipet Aurora! Romskipet trenger et dyktig mannskap med forskere, ingeniører og piloter for å hente inn data fra verdensrommet. Inkludert er også nordlysfilmen, omvisning med turguide og våre utstillinger og eksperimenter.


Nordlysfilm

Nordlysfilmen vises i vårt auditorium. Filmen handler om nordlys og nordlysforskning, gjennom historien og fram til i dag. Inkludert i denne pakken er også omvisning med turguide. I utstillingen finner du eksperimenter med fokus på teknologi, verdensrommet og fysikk.


3D-film

Filmen forteller hvordan mennesket utforsker verdensrommet, og hva de hittil vet om hvor stort det er. Etterpå kan du utforske utstillingen og eksperimentene på egen hånd.

Bleiksveien 46
8480 Andenes

Telefon: 76 14 46 00
E-post: postt@spaceshipaurora.no
Nettside: www.spaceshipaurora.no

Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center