Skrivestua i Hovden

Nå kan du ta med deg arbeidsoppgavene dine og jobbe i en flott ett-roms leilighet i rolige og spektakulære omgivelser. Her kan du la blikket hvile på sjø og fjell til hjelp for kreative tanker.

Leilighet
BOOKING

Frugga feriehus utvider tilbudet!

Nå kan du ta med deg arbeidsoppgavene dine og jobbe i en flott ett-roms leilighet i rolige og spektakulære omgivelser. Her kan du la blikket hvile på sjø og fjell til hjelp for kreative tanker. Er du glad i naturen og fjellet, er det mange muligheter til å gå korte eller lange fjellturer i fritiden. Eller du kan fiske i sjøen eller i ferskvann.

Romslig ett-roms leilighet (50 kvm)

Leiligheten er nyoppusset med ett hovedrom på ca 40kvm(stue/kjøkken), gang og bad, totalt ca 50 kvm. Panoramavindu mot hav og fjell. Sofagruppe, kjøkken (med induksjonstopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, kjøleskap), skrivebord og sengeplass til en/to personer.

Skrivestue for en/to personer

Ville du like å jobbe i rolige omgivelser i en ett-roms leilighet med utsikt mot hav og fjell? Skriver du fagbøker, trenger inspirasjon til å få ferdig en artikkel eller er i gang med en ny roman, da kan vi tilby deg en flott skrivestue.

Leiligheten har utsikt mot storhavet, der ser du midnattssola om våren og sommeren, nordlyset om høsten og vinteren. Er du heldig får du også oppleve en skikkelig storm og kan føle naturkreftene på nært hold. Det åpne landskapet kan være frigjørende for kreative arbeidsprosesser.

Stedet har godt og stabilt nettverk og gratis WIFI.

Frugga Feriehus - kombinert med skrivestua for grupper/team (max 6 personer)

Er dere et team som ønsker å jobbe sammen om et felles prosjekt noen dager, kan dere kombinere Frugga feriehus og leiligheten. Disse to enhetene ligger tett sammen med en liten gårdsplass imellom. Her kan dere også bruke naturen i oppgaveløsningen.

- - -

Kontakt oss

Moloveien 14
8475 Straumsjøen

Telefon: +47 992 33 070
E-post: tove@frugga.no
Nettside: https://fruggaferiehus.no/

Tove Elisabeth Johnsen
Rommet mot vindu
Tove Elisabeth Johnsen
Sofagruppe og kjøkken
Tove Elisabeth Johnsen
Seng
Tove Elisabeth Johnsen
Terrasseområde med benk. Her i midnattssolen.

Relaterte artikler