Kvitnes Gård - bo hos oss

Ta en pause fra resten, ta et steg tilbake og tilbring et døgn på Kvitnes Gård. Gården består av en restaurant med 30 sitteplasser, et selskapslokale med plass til 100 personer og 9 dobbeltrom.

Pakkeløsning
Booking

Om Kvitnes Gård

Hos oss trenger du bare møte opp, vi ordner resten.

Gården vår er ikke bare en vanlig gård. I tillegg til grønnsaksproduksjon, sauer, griser, geiter, nordlandsfe og høns har vi også en liten restaurant som kun benytter råvarer fra området vi holder til. Har vi ikke produsert eller sanket råvaren selv så kjenner vi de som har gjort det. 

Smaksmeny

Du trenger ikke velge hva du skal spise heller, vi lager en smaksmeny og setter opp drikkepakker til deg, med eller uten alkohol.

Kjøkkensjefen vår Halvar Ellingsen er en av Norges beste kokker, og kombinerer du det med noen av de beste råvarene i verden lover vi et måltid du vil huske i lang tid.

Dagen etterpå våkner du kanskje til sauebreking, eller grynt fra en av våre griser. Frokosten fortsetter i samme stil som middagen, her får du ferskt brød, egg fra våre høns og lammerull fra våre egne dyr.

Vi skal gjøre så godt vi kan, slik at du reiser fra oss med et smil om munnen, har lært litt om hvor maten faktisk kommer fra og at lykkelige dyr og grønnsaker smaker best.

Overnatting

Vi har 15 dobbeltrom, med plass til totalt 32 gjester. Ingen rom er like og er fordelt på 3 forskjellige bygg.  Det er ikke TV på rommene, men vi har utsikt som overgår alle TV-programmer. Benytt muligheten til å fordype deg i opplevelsen av Kvitnes, og vi skal gjøre alt vi kan for at du spiser og sover godt.

Kontakt oss

Møysalveien 2659 
8413 Kvitnes

E-post for booking: booking@kvitnes.com
Andre henvendelser: hello@kvitnes.com
Telefon: 46908005
Nettside: www.kvitnes.com

Eivind H. Natvig
Kvitnes Gård sengeplass
Eivind H. Natvig
Vinkjeller på Kvitnes Gård
Eivind H. Natvig
Matrett på Kvitnes Gård