L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Andøy Friluftssenter - Rom

Aurora gjesthus er vårt ”flaggskip” og er på 140 m2. Gjestehuset er plassert i naturen, 40 meter fra fjorden og 110 meter fra fjellet. Her kandu oppleve nordlyset på vinteren, midnattsol på sommeren og det arktiske lyset resten av året.

Overnatting
24.02.201715:07 Cathrine Wallstad Myhre

Der er soveplass i gjestehuset til opptil 12 personer i 5 soverom og 3 bad, og med vaskemaskin og tørketrommel på det ene badet.
Komfortabel stue med sofa og peis, samt et stort velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Stua og kjøkkenet har romslig planløsning med store vinduer. Utgang til terrassene fra hvert rom, der gjestene kan sitte og nyte utsikten over fjorden, fjell og midnattssola på sommeren, og nordlyset på vinteren.

Aurora gjestehus benyttes i ideell til gruppeopphold, og er også tilrettelagt for funksjonshemmede. Vennligst ta kontakt med resepsjonen for gruppebestilling.

Vårt gårdsmatkjøkken byr på smaker av vilt gjennom tradisjonelle og moderne måltider, komponert av gårdens egne ressurser: Ferskvannsfisk, elg og multebær. Få den ekte smaken av hva Vesterålen har å by på! Vårt kvalitetsstempeler er kåringen til ”Nordlands mest innovative restaurant” i 2006, og i juni 2011 fikk godljennelse som ”Norwegian Foodprint” restaurant.

Telefon: +47 76 14 88 04
E-post: booking@andoy-friluftssenter.no
Nettside: andoy-friluftssenter.no

Andøy Friluftssenter
Andøy Friluftssenter