Møterom - Skipnes Fiskevær

Ønsker du et spesielt lokale for møte, kurs eller annet arrangement for inntil 15 personer, kan vi tilby en fantastisk ramme i Styrerommet.

Kurs og konferanse

Fiskeværet Skipnes AS

Fiskeværet Skipnes er et autentisk fiskevær på yttersiden av Vesterålen. Her vil du oppleve en spesiell nærhet til fjell og fjord, midnattssol eller uvær, i historiske og fredelige omgivelser.

På Skipnes kan du få en smak av gamle dager, finne sjelero og ny inspirasjon. Vi er vertskap for møter og kurs, samt private tilstelninger som bryllupsfeiringer, bursdagsfester, slekt- og familietreff og andre sosiale arrangementer.

Møter og kurs

Ønsker du et spesielt lokale for møte, kurs eller annet arrangement for inntil 15 personer, kan vi tilby en fantastisk ramme i Styrerommet. I første etasje i Trandamperiet, har vi innredet et møtelokale som gir dere de beste forutsetninger for et vellykket møte. Lokalet er utstyrt med whitebord, tv-skjerm for tilkobling av medbragt pc og wifi. Her er også eget kjøkken.

Ved større grupper, kan Salteriet benyttes som møterom. Her har vi plass til fra 15-80 personer avhengig av organisering og behov.

Vi hjelper dere med planlegging og gjennomføring, overnatting og alt av servering.

Fiskeværet Skipnes har mange alternative overnattingsmuligheter, så ta kontakt for informasjon og forespørsel.

Kontakt oss

Barkestad
8426 Barkestad

Telefon: +47 917 99 325
E-post: post@skipnes.com
Nettside: skipnes.com

Fiskeværet Skipnes
Fiskeværet Skipnes - Salteriet møterom
Fiskeværet Skipnes
Møterom med frukt og servering