Kurs og konferanse på Andøya Space

Velkommen til en unik og spesiell konferanseopplevelse ved Norges eneste operative romsenter, Andøya Space.

Kurs og konferanse

Vårt kurs og konferansetilbud

Ta med din bedrift til læring- og opplevelsessentret Spaceship Aurora på Andøya. Som en del av Andøya Space – Norges eneste romfartssenter – garanterer vi en unik og spesiell konferanseopplevelse.

Vi kan tilby skreddersydde program for både små og store bedrifter og organisasjoner. Velg blant konferanserom, grupperom og møterom.

Vi tilbyr også pakkeløsninger for de som ønsker det - alt fra reise, overnatting og bespisning til ekstra aktiviteter som f.eks. hvalsafari.

Våre fasiliteter er teknisk moderne, og konferanserommene Jupiter og Saturn er lyse og luftige med fantastisk utsikt over fjell og hav. Birkeland Auditorium er oppkalt etter en av Norges fremste nordlysforskere, og har plass til 100 personer. Foajéen passer perfekt til mingling og lett servering i pausene. Våre konferanseverter vil være tilgjengelig til enhver tid.

Kapasitet

  • Auditorum – 100 pers.
  • Konferanserom Jupiter – 60 pers.
  • Konferansrom Saturn – 60 pers.
  • Ulike møterom – Inntil 20 pers.

Sosiale aktiviteter og opplevelser

Ønsker dere å bryte opp dagen med sosiale aktiviteter? Oppdrag «Reisen til Mars» gir dere en unik reise ut i verdensrommet med vårt virtuelle romskip, og i vårt escape room må gruppen berge jorda fra utenomjordisk angrep. Ønsker du å vite mer om Nordlyset, Andøya Space, eller andre vitenskapelige spørsmål knyttet til verdensrommet? Da kan du booke et foredrag med en av våre fysikere. En sosial sammenkomst i Nordlyslavvoen vår inviterer til gode samtaler, latter og hygge rundt bålgrua, kanskje med god mat og drikke.

Vi tilpasser opplegget i forhold til antall deltakere og ønsket tidsbruk, og vi bistår gjerne med å arrangere utflukter og aktiviteter. Slik blir deres konferanse ikke bare et møte, men en ekte opplevelse!

Kontakt oss

Bleiksveien 46
8480 Andenes

Telefon: 76 14 46 50
E-post: spaceship@andoyaspace.no
Nettside: spaceshipaurora.no/

Andøya Space
Møterom i Spaceship Aurora
Andøya Space
Gruppe på rundvisning
Andøya Space
Eksperiment
Andøya Space
Ute å se anlegget

Relaterte artikler