Kajakktur vinter- Ringstad Resort

Luften er ren, havet krystallklart, solnedgangen fantastisk og landskapet hvitt – vinterpadling er en utrolig vakker opplevelse!

Guidet kajakktur

Ved ankomst på Ringstad venter vår erfarene guide som skal lære deg det du trenger å vite om kajakkpadling og utstyr. Kledd i varmt undertøy, tørrdress og etter noen praktiske øvninger går turen ut i skjærgården og ut på fjorden i nærheten av Ringstad. Med litt hell vil du komme tett på dyrelivet til sjøs og møte havørn, oter og sel. Av og til møter vi en elg som krysser fjorden samt en sjelden gang hvaler.

Tilbake på Ringstad kan du varme deg opp på husets fiskesuppe og noe varmt å drikke. Denne turen kan bookes på forespørsel daglig i perioden 1. Oktober til 31. April. Turen starter fra Huset på Yttersiden, Ringstadveien 28, 8475 Straumsjøen i Bø i Vesterålen.

Hva er inkludert?
4 timers tur med autorisert kajakk guide, allt utstyr, stabile og sjødyktige enkelt og dobbelt kayaker, fiskesuppe og varm drikke.

Hva bør du ta med?
Funksjons undertøy, ull eller fleece klær, reserve klær, lue, solbriller og en flaske vann.

Booking
Via Visit Vesteralen eller hos Huset på yttersiden, tel. +47 906 40 591, booking@yttersiden.no

Priser
Voksen NOK 900,-/Barn 10- 14 years NOK 700,-/Grupper max. 10 personer NOK 4900,-/Familie billett (2 adult + 2 children) NOK 2600,-.

Kontakt oss

Ringstadveien 28
8475 Straumsjøen

Telefon: +47 906 40 591
E-post: booking@yttersiden.no
Nettside: yttersiden.no

Huset på Yttersiden
Padletur ved Huset på Yttersiden i Bø
Huset på Yttersiden
Padletur ved Huset på Yttersiden i Bø