Hong Kong Restaurant

Velkommen til Sortlands kinesiske restaurant – her er et lite stykke Kina i Nordnorge!

Restaurant
26.08.202012:13 Kjetil Paulsen

Autentisk kinesisk opplevelse

Restauranten har ca. 30 års historie. Derfor er den berømt i området. Vi bestreber oss på alltid å gi den mest autentiske kinesiske opplevelsen til våre gjester. Men, pga. mangel av noe råvarer og forskjell på matkultur, serverer vi egentlig ikke helt riktig kinesisk mat. Istedenfor, serverer vi kinesisk mat som normenn vanligvis er glad i.

Svinefilet med sur-søt saus er en av de mest berømte kantonesiske rettene som er populær både i Kina og i Norge. Denne retten heter i Kina “Gulu-kjøtt”. Det er meningen at retten ikke bare skal smake godt, men også lukte godt. Derfor, når retten serveres på en restaurant, lukter alle på retten, og nesen og halsen deres lager “gulu gulu” lyder – derav navnet. Selføgelig har man stort utvalg av andre deilige retter i vår meny.

Catering og take-away

Vi kan leverer mat til catering og gjester kan hente take-away fra restauranten (10% rabatt). Vi serverer stående buffet hver fredag fra kl 15.00. Prisen er kun kr. 219.-. Vi kan ordne buffet på andre ukedager også ved forhåndsbestilling for minimum 10 personer. Mange gjester setter pris på våre spesialiteter fra ala carte-menyen, f. eks. frityrstekt kyllingfilet m/sur-søt saus, rainbow biff, lammefilet på varm plate osv. Vi serverer lunsj av populære retter fra kr. 95.- og middag fra 148.- NOK.

Restauranten er ny-oppusset i begynnelsen av februrar 2020. Nå har restauranten mere kinesiske elementer. Vi har et koselig separat lokale for alle typer fest, for eksempel bryllup, bursdag, konfirmasjon, privat eller bedrifts selskap osv. Vi håper at våre kunder besøker oss, ikke bare for å spise seg mett, men også for å nyte matkulturen og atmosfæren i restauranten vår.

Vi forplikter å skaffe både god mat og god service til våre kunder til rimelig pris.

Vi sees på Kina’en!

Kontakt oss

Vesterålsgata 70
8400 Sortland

Telefon: +47 76 12 38 88

 

Hong Kong Restaurant
Inngangsdøren, click to open in lightbox
Hong Kong Restaurant
Trappeoppgangen til restauranten, click to open in lightbox
Hong Kong Restaurant
Restauranten, click to open in lightbox
Hong Kong Restaurant
Restauranten, click to open in lightbox
Hong Kong Restaurant
Mat, click to open in lightbox