Arctic Whale Tours

Velkommen til Hvalens rike med Arctic Whale Tours. Du finner oss ytterst på Langøya på Stø. Fra et av Norges mest aktive line fiskevær arrangerer vi storhav safarier. Som gjest på Stø befinner du deg midt i historien, kystkulturen og hverdagslivet.

Hvalsafari
Booking

Arctic Whale Tours hvalsafari er en hel dags (6-8 timer) storhav safari, som gir en unik mulighet til å oppleve sjøfugler og andre havdyr i tillegg til hvalene. Våres sesong varer fra første juni til slutten av august.

Arctic Whale Tours hvalsafari er en unik kombinasjon

Ved Anda naturreservat møter vi alle typer hekkende sjøfugler lundefugler, skarv og havørn i spissen og av og til steinkobber på steinene utenfor øya.

På tur ut til Bleiksdypet og til eggakanten har vi mulighet til å treffe vågehvaler, spekkhoggere og niser. Faste gjester havhester, havsuler og joer følger oss.

Hovedattraksjonen er spermasetthvalen

Hovedattraksjonen er likevel spermasetthval. Vi betrakter dem når de puster og blåser i overflaten og til slutt dykker og viser sporet.

Vi finner hvalene ved hjelp av mannskapets og gjestenes observasjoner.

Vi respekterer hvalene. De er alltid førsteprioritet. Når vi vi nærmer oss hvalene vi slakker farta god tid i forveien. Vi går ikke for nært.

Hvalsafaribåten er en katamaran, Blasius II. Den tar 65 passasjerer. Blasius II er utmerket båt med god dekkplass rundt hele båten, du kan observere storhavsliv også innenfra.

Du blir tatt godt vare på

Safarituren er en intim opplevelse. I løpet av turen blir du tatt vare på. Du er medlem av vårt team. Guidene våre er kvalifiserte, profesjonelle naturguider som har den fremste marinbiologiske og kyst kulturelle kompetansen og tett tilknytning til fiskeværet Stø.

Hvalgaranti

Hvalgaranti: Hvis vi, mot alle forventninger, mislykkes å se hval, kan passasjerer som ønsker det, bli med på en gratis safari på senere tidspunkt.

Prisen inkluderer hel dags hval- og fuglesafari, erfaren guide om bord, lett måltid laget av lokale og økologiske råvarer, kaffe og te.

Priser:

Kr. 1300,- for voksne
Kr. 650,- for barn 5-15 år
Kr. 300,- for barn 2-4 år
Barn under 2 år gratis.

- - -

Kontakt oss

Stø Havn
8438 Stø

Telefon: +47 915 90 675
E-post: info@arcticwhaletours.com
Nettside: arcticwhaletours.com

Arctic Whale Tours
Spermasetthval
Arctic Whale Tours
Spekkhogger tett på båten
Arctic Whale Tours
Havørn
Arctic Whale Tours
Fugleliv
Arctic Whale Tours
Seler
Arctic Whale Tours
Lundefugl
Arctic Whale Tours
Hvalsafari
Arctic Whale Tours
Blasius II
Arctic Whale Tours
Hvalsafari med Arctic Whale Tours