L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

DORTE MANDRUP ARKITEKTER VANT ARKITEKTKONKURRANSEN OM THE WHALE PÅ ANDENES

KONKURANSEN ER OVER. Alternativ A har vunnet arkitektkonkurransen. Tegnet av Dorte Mandrup arkitekter. VINNER AV VÅR KONKURRANSE ANNONSERES I LØPET AV ETTERMIDDAG 1 NOVEMBER
På vår facebook-konkurranse kan du stemme på din favoritt og bli med i trekningen av en reise og opphold for to enten fra Tromsø eller Bodø til Andenes i Vesterålen. Vinneren kåres i november, når vinner av arkitektkonkurransen er klar. Premier er levert av: Widerøe, Arresten Restaurant, Hvalsafari AS, Sea Safari Andenes AS og Andenes Hotell.

KONKURRANSEN AVSLUTTES 31.OKTOBER OG VINNEREN KÅRES 1.NOVEMBER

VINNEREN AV VÅR KONKURRANSE ER KÅRET
17.10.201915:13 Astrid Berthinussen

Hva er The Whale?
Andøy helt nord i Vesterålen, er ett av de beste stedene i verden for å se og oppleve hval. Etter mer enn 30 år med hvalsafari utenfor Andenes bygger andværingene nå The Whale – en hvalattraksjon plassert i skjæringspunktet mellom hav og land. Et sted som skal skildre møtet mellom menneske og hval, en bygning og en hvalutstilling verden ikke har sett maken til. Les mer om The Whale

Arkitektkonkurransen
Blant 37 internasjonale arkitektteam som deltok i prekvalifiseringen til arkitektkonkurransen ble fire valgt ut. Vinneren og hvem som står bak forslagene kåres i løpet av november. Når dette blir offentlig - vil vi kåre vinneren av vår konkurranse.

Arkitektteamene i alfabetisk rekkefølge.
• BIG - Bjarke Ingels Group (Danmark)/ Element Arkitekter
• Dorte Mandrup (Danmark)/Marianne Levinsen Landscape JAC Studio/ Nils Øien /Anders Kold
• Reiulf Ramstad Arkitekter (Norge)/Lala Tøyen / Iwan Thomson/
Per F. Jørgensen / Vill Energi
• Snøhetta (Norge)/ Casson Mann/MOE AS / Bollinger + Grohmann Ingenieure

Premien din dersom du vinner:
Dette er en fantastisk mulighet til å besøke Andenes i Vesterålen. Reise og opphold for to, med mulighet til å oppleve BEGGE hvalsafariene i Andenes. God overnatting i vakre omgivelser og nydelig mat i tillegg til reise fra Tromsø eller Bodø inn til Andenes for Savehvalsafari opplevelser - hva venter du på? Klikk her og gå inn på vår facebook-konkurranse, skriv inn ditt svar i kommentarfeltet under bildet. Konkurransen varer til 1 november (KONKURRANSEN ER OVER).

Premien leveres av:
Arresten restaurant
Widerøe
Andenes Hotell
Hvalsafari AS
Sea Safari Andenes AS

VINNEREN