L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

Litløy Fyr Vinter

Vi tilbyr en unik plass for å se en av verdens mest spektakulære naturfenomen, nordlyset. Ta på deg dine varmeste klær og sitt ute under tykke ulltepper, mens du varmer deg på en hjemmelaget fyrgløgg og venter på aurora borealis. Vi viser deg det fineste stedet vi vet for å se det flotte lysshowet.

Hotell
28.02.201704:07 Cathrine Wallstad Myhre

Turer på øya
Tillat deg å forsvinne inn i naturen langs kulturstien som snor seg mellom steinaldergroper og ei 40 meter dyp grotte. Pust inn sjølufta og stillheten mens du ser etter havørn og spekkhoggere.

Skulle du ønske mer informasjon om øyas historie kan vi hjelpe deg med det. Det er også mulig å ta turen til naboøya, Gaukværøy, og enten gå rundt den eller opp til toppen for å nyte storslått utsikt.

Prøv fiskelykken
Dersom du velger å komme til Litløy fyr over ei langhelg vil det være mulig å ordne med en båttur for å fiske. Fra januar til mars/april kommer torsken til Lofoten og Vesterålen for å legge egg, og det er ofte lett å få den på kroken rett utenfor fyrbukta. Har du fiskelykke kan du ta med deg fangsten tilbake til fyret og nyte den til middag samme dag.

Telefon: +47 909 22 888

E-post: kontakt@litloyfyr.no 
Nettside: http://www.litloyfyr.no

Litløy Fyrhotell
Litløy Fyrhotell
Litloyfyr_winter_2.jpg
Litløy Fyrhotell
Litloyfyr_1_main_tower.jpg
Litløy Fyrhotell
Litloyfyr_inpink.jpeg
Litløy Fyrhotell
bedroom
Litløy Fyrhotell
bedroom
Litløy Fyrhotell
reading