Hotell Marena

Når du besøker Andøya og Andenes – enten du planlegger å møte de store hvalene, den storslåtte naturen eller noen av folkene som bor her – er du hjertelig velkommen til stedets nyeste hotell – Hotell Marena.

Hotell
24.02.201712:25 Øyvind Restad

Hotellet har adresse Storgata 15. Mer sentral beliggenhet får du ikke. Her er det kort vei til bussterminal, fyrtårn, flyplass, hvalsafari og ferga som går til Senja.

Hotellet har totalt 29 lyse, trivelige rom med mulighet for å legge til ekstra seng i enkeltrommene ved behov. Alle rom har eget bad med dusj og toalett, TV og gratis trådløst internett. Gode senger og skinnende rene rom er en selvfølge på vårt hotell. Frokost er inkludert i prisen.

Sommeren 2013 åpner Marena kaffebar i samme lokaler. Her vil vi servere den aller beste kaffe, te og sjokolade. Vi vil også tilby våre gjester ferske boller, kanelsnurrer og kaker.

Sammen med interiørarkitekt Kari Ruud og fotokunstner Espen Tollefsen har vi laget et hotell som tar den mektige naturen vi omgir oss med inn i hvert enkelt rom. Alle de tjueni rommene har fått sitt unike særpreg. Alt er gjort for at du skal trives.

Vårt ønske er å gi våre gjester en helt spesiell hotellopplevelse når du besøker Andøya. Hvert rom – et nytt eventyr!

Telefon: +47 91 58 35 17
E-post: info@hotellmarena.no
Nettside: hotellmarena.no

Hotell Marena
Hotell Marena
Hotell Marena
Hotell Marena
Hotell Marena
Hotell Marena