Suss en rein

Unik opplevelse med rein og ekte lokal samekultur. Møt reinflokken som er så tam at de spiser fra hånden din – kanskje blir det en suss fra Rudolf også!

Gavekort
Bestill

En koselig gave for hele familien, møt de tamme reinsdyrene hos Inga Sami Siida. Kanskje får du en god smask fra en av disse flotte dyrene.

Som gjest hos oss vil du alltid bli invitert inn i innhegningen for å møte dette unike arktiske dyret, du vil også få lære mer om reinsdyret under historiefortellingen.

Du vil få nærkontakt med reinsdyrene via fôring, og noen av dyrene er så tamme at de spiser rett fra hånda. Vi fôrer reinsdyrene med både reinlav og pellets.

Under historiefortellingen, før du går inn i innhegningen, vil du få lære mer om reinen som er spesielt rustet for et liv i Arktis. Visste du at reinens hårstrå er luftfylte og gir ekstrem god isolasjon, noe som gjør at de kan leve ned mot -50 grader?

Før vi går inn i gjerdet har vi en kort gjennomgang av sikkerhetsrutiner. De er fredelige dyr, men vi forteller kort om hvordan vi skal forholde oss til dyrene.

Besøket i reinflokken er en gåsehudopplevelse, og noe du vil huske lenge! Husk kamera…

Pris på gavekort:
Kr. 300,- per person.

Klikk på bestill for å kjøpe gavekort eller om du har spørsmål. Du kan også besøke vår webside for mer informasjon.

Rein tar snuden helt opp til kameraet

Relaterte artikler