Havfiske på Offersøy

Vi inviterer til spennende havfisketurer og båtutleie på Offersøy, fra mars til oktober.

Fisketur
Booking

Du kan leie båt og dra ut på egen hånd, eller bli med vår lokalkjente fiskeskipper som er klar til å ta deg med ut til de beste fiskeplassene – med de største torskene. I tillegg kan du fiske sei, lyr, hyse, brosme, uer, sild og makrell. Er du heldig kan en kveite eller en steinbit bite på kroken. Har du en favoritt stang tar du den med. Vil du leie fiskeutstyr, er det også mulig hos oss på Offersøy Feriesenter.

Fiskesesonger

Mellom 1. mars og 15. april kan du bli med på avslutningen av Lofotfisket etter Lofotskreien som er inne i Vestfjorden for å gyte. Om våren kan du oppleve et yrende vårtorskefiske og storseien som kommer opp på grunnene. Kommer du om sommeren eller høsten kan du fiske alle de nevnte fiskeslagene og det er ekstra gode sjanser for å dra opp storkveita!

Nattfiske

Om sommeren er det lyst hele døgnet hos oss. Å dra ut å fiske midt på natten i midnattssol er en opplevelse de aller fleste vil få med seg. At det napper godt er en ting, men å se solnedgang og soloppgang bak fjellrekka i nord, er et minne for livet. Det bare må oppleves.

Offersøy ligger midt i Lødingen Vestbygd, 40 km fra Lødingen, 80 km fra Sortland, 120 km fra Svolvær. Kjør Rv837 fra Kanstad (på E-10 til/fra Lofoten & Vesterålen) til Offersøy, 30 km. Bussforbindelser til/fra Lødingen, Sortland, Harstad, Evenes flyplass og Narvik.

Kontakt oss

Telefon: +47 971 68 063
E-post: post@offersoy.no
Nettside: offersoy.no

Offersøy Feriesenter
Gutt veier fangsten ombord på båten
Offersøy Feriesenter
Team Offersøy viser frem dagens fangst

Andre produkter fra Offersøy Feriesenter