Glassdome i Raftsundet

Å sove i en dome gir deg følelsen av å være i ett med naturen. Raftsundet, midt mellom Lofoten og Vesterålen gir deg unike naturopplevelser og nydelig utsikt.

Glamping

En ny opplevelse - bli ett med naturen

Overnatting i domen gir deg en helt spesiell opplevelse. Du får fantastisk utsikt og nærkontakt med natur og dyreliv. 

Den vakre naturen innbyr til opplevelser av de sjeldne, både til lands og til vanns. Havfiske, padling, toppturer til fots eller på ski, og avkobling ved den vakre fjorden. 

Området er svært godt egnet for unike opplevelser som nordlys og som utgangspunkt for fotosafari. 

Glassdome glamping

Glamping domen ligger på en naturlig terrasse med nydelig utsikt øst og sørover i Raftsundet. Må bare oppleves.

Som gjest har du tilgang til enkelt kjøkken, bad med toalett og dusj. Du kan også vaske dine klær under oppholdet.

Domen har møbler av høy standard med integrert lydanlegg og trådløs lading av telefoner mm. Den har også integrert avansert LED-lyssetting for den helt spesielle stemningen.

Glassdomen er på 22 m2, og glassene går helt ned og er sammenhengende rundt i 360 grader. I glassdomen er det dobbeltseng med mulighet for en ekstra seng/barneseng.

Glassene kan blendes med gardiner hele veien rundt for privatliv eller åpnes opp etter eget ønske. Egen elektrisk gardin i taket gir deg anledning til å åpne opp for å se på nordlyset og eller stjernehimmelen fra dobbelsengen.

Domen er oppvarmet eller avkjølt, alt etter behovet gjennom årstidene.

Her kan stillheten og Raftsundets hjerterytme nytes. Rikt natur og  dyreliv med hyppige besøk av blant annet havørna. Den vakre naturen både sommer og vintertid innbyr til opplevelser av de sjeldne, både til lands og til vanns. Området er svært godt egnet til alt fra ulike hav opplevelser, nordlys og toppturer både vinter og sommer.

Bestill overnattingairbnb.

Raftsundet

Raftsundet har gjennom tidene alltid vært en særlig viktig del av seilingsleden mellom nord og sør med mye tilknyttet historie. Derav navnet «norveien», Norwegen og Norway. Alltid fascinerende å betrakte sundets hjerterytme. Raftsundet bruker vi også for nydelige havopplevelser til og fra Trollfjorden. Her passerer også Hurtigruta to ganger i døgnet rett ved føttene dine.

Rikt natur og  dyreliv med hyppige besøk av blant annet havørna. Den vakre naturen både sommer og vintertid innbyr til opplevelser av de sjeldne, både til lands og til vanns.

Feriehus med gangavstand til domen

Du kan også leie et 40-tallshus med masse sjel der du får kontakt med naturen gjennom fotside vinduer i alle oppholdsrom. Vi pusset opp huset i 2020.

Kjøkkenet er godt utstyrt og her kan de lekreste retter tilberedes.

Huset er fullt møblert og har en flott utsikt utover og nedover Raftsundet. Her kan stillheten og Raftsundets hjerterytme nytes. 

Bestill overnatting på airbnb: Feriehus i Raftsundet, mellom Lofoten og Vesterålen

Trollfjordsafari og Trollfjordtaxi

Kunne du tenke deg å oppleve vakre Trollfjorden med privat Trollfjordsafari? Eller rett og slett bare bli transportert hit eller dit med vår sjøtaxi? Spør oss om pris.

Havfiske

Dersom du vil oppleve Havfiske kan vi planlegge en tur for deg med guide. Vil du heller leie båt på egen hånd er det bare å ta kontakt og be om pris.

Strandhogg

Øysafari er svært populært og vil du oppleve strandhogg kan vi planlegge en tur for deg og besørge alt som trengs for turen.

Avstand fra flyplass og tettsteder i Lofoten og Vesterålen

Det tar i underkant av en time å kjøre fra Svolvær eller Sortland, og ca en og en halv time fra Harstad/Narvik lufthavn, Evenes.

Kontakt

Freddie Andersen
E-post: booking@lofotportenevent.no
Telefon: +47 456 00 607
Facebook: facebook.com/lofotporten

Booking

Bestill overnatting på airbnb.

Lofotporten Event, Freddie Andersen
Raftsundet
Utsikt fra en høyde over Raftsundet med Raftsundbroen.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Raftsundet
Utsikt fra en høyde over Raftsundet med Raftsundbroen.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Sandstrand i solskinn.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Hurtigruten i Trollfjorden.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Utsikt fra en høyde over Raftsundet.
Lofotporten Event, Freddie Andersen
Trollfjorden
En rib-båt kjører inn i vakre Trollfjorden med passasjerer.

Relaterte artikler