Lokalruter og flybuss

Her finner du rutetider for rutebuss, lokalbuss og flybuss.

Bussruter

Enten du sykler landet på langs og trenger en pause fra sykkelsete, eller du bare liker å se det fantastiske landskapet suse forbi mens noen andre tenker på trafikken, er buss en fin måte å reise til Vesterålen på. Her finner du rutetider og annen informasjon du kanskje finner nyttig. Klikk på produkt-linken for å se bedrifter som tilbyr sightseeing.

Rutebusser

Det går daglig rutebusser fra større byer i Nord-Norge og inn til Sortland, den største byen i Vesterålen. Informasjon om rutetider, reisetid og priser finner du på reisnordland.no. Eksempler på ruter: Bodø – Sortland via Narvik og Fauske Harstad – Sortland Tromsø –Sortland Svolvær - Sortland

Lokalruter

Reiser man med buss inn til Sortland fra andre steder i Nord-Norge, og deretter skal videre ut i regionen kan man bytte buss på Sortland Busstasjon. Vær obs på at å reise med lokalruter krever litt planlegging. Informasjon om lokalruter finner du på reisnordland.no.

Flybuss

Det går flybusser fra to av de tre flyplassene folk i regionen ofte bruker.  Klikk på linkene under for ruteinformasjon. 

Sortland - Harstad/Narvik Evenes Lufthavn – Sortland

Sortland Stokmarknes Skagen Lufthavn – Sortland

Tog

Det er ikke mulig å ta tog til Vesterålen, men ønsker du å reise til regionen med tog er det mulig å ta tog gjennom Norge til Bodø (www.nsb.no) eller gjennom Sverige til Narvik (www.sj.se). Derfra kan man reise videre med buss.