Buss

Enten du sykler landet på langs og trenger en pause fra sykkelsete, eller du bare liker å se det fantastiske landskapet suse forbi mens noen andre tenker på trafikken, er buss en fin måte å reise til Vesterålen på. Her finner du rutetider og annen informasjon du kanskje finner nyttig. Klikk på produkt-linken for å se bedrifter som tilbyr sightseeing.

Bussruter
15.10.201423:40 visitvesteralen.no
Rutebusser

Det går daglig rutebusser fra større byer i Nord-Norge og inn til Sortland, den største byen i Vesterålen. Informasjon om rutetider, reisetid og priser finner du på www.177nordland.no. Eksempler på ruter: Bodø – Sortland via Narvik og Fauske Harstad – Sortland Tromsø –Sortland Svolvær - Sortland

Lokalruter

Reiser man med buss inn til Sortland fra andre steder i Nord-Norge, og deretter skal videre ut i regionen kan man bytte buss på Sortland Busstasjon. Vær obs på at å reise med lokalruter krever litt planlegging. Informasjon om lokalruter finenr du på www.177nordland.no eller du kan trykke her for en mer tradisjonell oversikt. 

Flybuss

Det går flybusser fra to av de tre flyplassene folk i regionen ofte bruker.  Klikk på linkene under for ruteinformasjon.  Sortland - Harstad/Narvik Evenes Lufthavn – Sortland

Sortland Stokmarknes Skagen Lufthavn – Sortland

Tog

Det er ikke mulig å ta tog til Vesterålen, men ønsker du å reise til regionen med tog er det mulig å ta tog gjennom Norge til Bodø (www.nsb.no) eller gjennom Sverige til Narvik (www.sj.se). Derfra kan man reise videre med buss.