Reportasje i spanske National Geographic Travel

Visit Vesterålen var i samarbeid med NordNorsk reiseliv og Visit Norway verter for spanske National Geographic Travel i slutten av mai. Nå ligger reportasjen fra journalist Lorena Diaz tilgjengelig på National Geographic. Og for en reportasje!

Reportasje

Etter en kronglete start på turen med flyforsinkelser, mistet bagasje og uhell med leiebilen, har tydeligvis Vesterålen satt sitt preg på oppholdet til Lorena.

Ut fra et program med forslag til reiserute som var lagt til flere av våre medlemsbedrifter, dro journalisten og hennes sjåfør ut på egen hånd for å oppleve det autentiske Vesterålen.

I artikkelen trekker hun blant annet frem det fantastiske skjønne landskapet – nesten som fra en annen planet – som tar pusten fra deg. Kystkulturen, landskapet og ikke minst mottakelsen av og møtet med lokalbefolkningen, gjorde det til en uforglemmelig reiseopplevelse!

«Vesterålen er en fryd for de som vil oppleve den villeste, mest robuste og uutforskede siden av Norges nordvestkyst. Hit kommer du for å oppleve dyrelivet, spise deilig takket være den utmerkede lokale gastronomiske kulturen og for å vandre i vill og uendelig natur. Underveis venter det deg utallige stopp med attraksjoner som oppleves som godt bevarte hemmeligheter!»

Lorena fikk oppleve Hurtigrutemuseet, Galleri Uver og Bettys tesalong, uværeshula, Taen, Inga Sami Siida, Fiskeværet Hoveden og glamping, Nasjonal Turistveg, hvalsafari, Arresten og Andenes Suite hotel under sitt opphold. Alle har satt sitt preg på oppholdet og virkelig vært det gode vertskap. Eller som Lorena selv sier det: i tillegg til landskapet, er det definitivt den vennlige velkomsten blant lokalbefolkningen som forvandler en vanlig ferie til en uforglemmelig reiseopplevelse!

Les hele artikkelen her: https://viajes.nationalgeographic.com.es/a/vesteralen-noruega-que-hay-mas-alla-islas-lofoten_18399

MAGNUS-STR-M WWW.NORDNORGE.COM
CATALINA MYRHE
Fiskeværet Hovden
Visit Norway
Visit Norway