Ønsker du annonseplass?

Annonsér hos oss

Vesterålen har seilet opp til å bli et svært ettertraktet reisemål de siste årene. Vi opplever sterk økning av henvendelser direkte til oss i Visit Vesterålen AS via tlf og epost, men også en kraftig økning på visitvesteralen.com – som er Vesterålens offisielle reiseportal. 

Vi ønsker å tilby annonsering på vår nettside, en unik sjanse for å fremme din bedrift/produkt mot både lokale, men ikke minst tilreisende gjester! 

Annonsene ligger på våre hovedsider, eller på en av våre undersider hvis dere ønsker å «spisse» annonsering tilknyttet et konkret tema.

Vi går nå inn i høysesong for sommer, som betyr stor trafikk på nettsiden og et treff blant ferierende gjester. Vi kjører nå kontinuerlige annonse-kampanjer i det norske markedet, både lokalt (Nord-Norge) og nasjonalt hvor trafikken rettes mot vår nettside.

Vi følger med utviklingen når det gjelder åpning for utenlandske gjester, slik at vi fortløpende vil vurdere annonsering også i disse markedene etter hvert som det åpnes opp for innreise.

Vesterålen er et helårlig reisemål og vi kjører kampanjer gjennom hele året som driver trafikk inn på nettsiden, og gir god synlighet for våre annonsører.

Ta kontakt på epost for tilbud