Bestillingsvilkår online booking

Vi ber deg vennligst lese våres bestillingsvilkår nøye, da disse vil være bindende for din bestilling.

Visit Vesterålen AS videresender din bestilling til den aktuelle leverandøren av aktivitet, overnatting eller transport du har bestilt. Disse er ansvarlig for å levere produktet du bestiller i samsvar med beskrivelsen, og eventuelle krav/erstatninger knyttet til bestillingen skal rettes til leverandøren. Visit Vesterålen AS er ikke ansvarlig for at aktivitet, overnatting eller transport stemmer overens med det som er bestilt.

Dersom du har behov for å kontakte oss før, under eller etter ankomst dato er vi tilgjengelige mandag – fredag 09.00-15.00.

Vi kan kontaktes via telefon (+47) 76 11 14 80 eller epost: booking@visitvesteralen.no

Kontrakt

Din kontraktspartner er Visit Vesterålen AS. Når du bestiller hos oss, er kontrakten å anse som bindende idet du ber oss om å bekrefte bestillingen. Du blir da økonomisk ansvarlig for bestillingen. I det øyeblikk du gjør en bestilling, bekrefter du samtidig at du har myndighet til å akseptere på vegne av deg selv og eventuelt reisefølge. Du aksepterer ansvar for at innbetaling skjer til oss for samtlige reisende i ditt følge. Du er selv ansvarlig for å påse at reservasjonen er i samsvar med bestilling. Som bestiller plikter du også å tilse at navn på alle dokumenter er korrekt i henhold til pass for alle reisende i ditt følge. Du vil også være ansvarlig for at samtlige i ditt reisefølge blir holdt fullt informert om hva som er bestilt og om eventuelle endringer.

Bestilling

Din bestilling er bekreftet når du mottar bekreftelse med reservasjonsnummer. Vi anbefaler alle våre kunder å skrive ut bekreftelsen og ta denne med på reisen. Dersom du vil kan vi gjøre bestillingen for deg, det påløper da en serviceavgift på kr. 200 per bestilling. Du må være minst 18 år for å gjøre en bestilling gjennom Visit Vesterålen AS.

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer når bestillingen gjennomføres. Visit Vesterålen AS er ansvarlig for selve transaksjonen, og at korrekt beløp trekkes fra din konto. Oppstår det problemer med ditt kredittkort, vil vi ta kontakt med deg. Oppnår vi ikke kontakt med deg vil bestillingen bli kansellert. Alle personlige opplysninger gis på en kryptert side (SSL 128 bit) hvor det er sikkert å oppgi opplysninger om deg selv og ditt kredittkort.

Kun Visit Vesterålen AS og leverandør av det produktet du har bestilt vil ha tilgang til ditt navn og din kontaktinformasjon. Denne informasjonen vil bli brukt for booking håndtering (endring/kansellering av booking) og kan bli brukt i markedsundersøkelser fra nevnte selskaper.

Avbestillinger/endringer

For å avbestille eller endre din bestilling, må du ta direkte kontakt med oss i Visit Vesterålen AS.

Følgende tidsfrister gjelder for aktivitets- og transportprodukter*:

  • Avbestilling kan gjøres frem til 15 dager før ankomst med full refusjon.
  • Avbestilling mellom 3 og 14 dager før ankomst 50 % av totalkostnaden refunderes.
  • Avbestilling mindre enn 48 timer før ankomst/oppstarttidspunkt gir ingen refusjon.

Følgende tidsfrister gjelder for overnatting på hotell*:

  • Avbestilling frem til 24 timer før ankomst: 100% refusjon.

Følgende tidsfrister gjelder for overnatting på vandrehjem, rorbu, hytte, feriehus, leiligheter, rom, camping og glamping*:

  • Avbestilling 14 dager eller mer før ankomst: 100% refusjon.
  • Avbestilling 7-14 dager: 50% refusjon.
  • Avbestilling mindre enn 7 dager før ankomst: ingen refusjon.

Ved intet oppmøte (no-show) gjelder regelen om avbestilling mindre enn 48 timers før ankomst/oppstarttidspunkt.

En endring fra din side betraktes som en avbestilling.

*Enkelte av våre underleverandører og samarbeidspartnere krever at andre avbestillingsvilkår oppfylles i tillegg til våre (inkludert "no-show"). I disse tilfellene vil du bli informert om disse reglene når du bestiller.

Våre leverandører

Vi er ansvarlig for at våre underleverandører får betalt for det du har bestilt gjennom oss. Våre underleverandører er ansvarlig for hver sin del av ditt program, herunder fullstendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning osv., som er i overensstemmelse med de til enhver gjeldende lover og regler som blir tatt i bruk av leverandøren.

Grupper

Visit Vesterålen AS assisterer gjerne med bestillinger til større grupper. Ikke nøl med å kontakte oss på telefon eller e-post. Vær dog oppmerksom på at det tilkommer en pris på kr. 200 per bestilling i serviceavgift.

Reklamasjon

Vi gjør oppmerksom på at ved eventuelle reklamasjoner eller andre anførsler knyttet til det enkelte arrangement (aktivitet, overnatting, transport eller utleie) for leverandør, må det rettes til vedkommende leverandør og oss. Visit Vesterålen AS har ingen ansvar knyttet til det enkelte produkt. Visit Vesterålen AS har kun ansvar for å videreformidle din bestilling til leverandør, som er ansvarlig for gjennomføring av aktivitet, leveranse av overnatting, transport eller utleie av utstyr i tråd med din bestilling. Det er leverandøren som skal sørge for at både sikkerhet og leveransen av produktet er i tråd med beskrivelsen.

Visit Vesterålen AS har ikke ansvar for eventuell syke i forbindelse med båt- eller bilturer.

Visit Vesterålen AS står ikke ansvarlig for at du får se nordlys ved nordlystur eller hvaler ved hvalsafari, eller andre attraksjoner som avhenger av vær eller natur.

Dersom vi ikke blir enige, kan du henvende deg til Reklamasjonsnemnda for Selskapsreiser, postboks 2924 Solli, 0230 Oslo. For mer informasjon, se: www.reiselivsforum.no.

Kontor
Visit Vesterålen AS
Rådhusgata 11
8400 Sortland

Tlf.: (+47) 76 11 14 80
E-post: booking@visitvesteralen.no

Vi ønsker deg velkommen til Vesterålen og håper du får et opphold fylt med fantastiske og minnerike opplevelser!