L

Har du spørsmål?

send mail til 
turistinfo@vestreg.no,
eller ring tlf 
+47 76 11 14 80

w

SPACESHIP AURORA - Andøya Space Center

SPACESHIP AURORA er et lærings- og opplevelsessenter knyttet til virksomheten på Andøya Space Center. Dette er stedet for deg som er interessert i nordlyset og verdensrommet. Her får du et unikt innblikk i dagliglivet ved et ekte romsenter.

Aktiviteter
23.02.201713:01 Øyvind Restad

Hos oss kan du bli med på et virtuelt rom-oppdrag kalt Reisen til Mars, der VR-teknologi sørger for en utenomjordisk opplevelse. Hjelp oss også å redde jorden fra angrep fra det ytre rom i vårt nye escape room, hvor oppgaver og gåter må løses før tiden renner ut! Utforsk nordlyset og lær mer om verdensrom og romfart gjennom filmer, utstillinger og eksperimenter. I vår film om nordlyset får du også se hvordan raketter fra Andøya blir brukt i nordlysforskning. Vi tilbyr audioguider på seks ulike språk.

En unik og minneverdig opplevelse

Aktivitetene i Spaceship Aurora er barnevennlige, men samtidig spennende og lærerike for folk i alle aldre. En tur hit er perfekt om du vil dele en unik og minneverdig opplevelse med familien så vel som vennegjengen.

Spaceship Aurora ligger mellom Andenes og Bleik på Andøya, rett ved Nasjonal turistvei og bare et steinkast unna det fantastiske utkikkspunktet «Kleivodden».

Vi anbefaler å forhåndsbestille billetter på sommeren. Ta kontakt på telefon eller se vår nettside for booking, åpningstider og priser.

Kontakt oss

Bleiksveien 46
8480 Andenes

Telefon: 76 14 46 00
E-post: post@spaceshipaurora.no
Nettside: spaceshipaurora.no/

Andøya Space Center
Spaceship Aurora på Mars
Andøya Space Center
Spaceship Aurora hoppende barn
Andøya Space Center
Andøya Space Center læring
Andøya Space Center
Andøya Space Center klatrevegg
Andøya Space Center
Andøya Space Center kontrollrom
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Andøya Space Center
Spaceship Aurora virtuell reise
Andøya Space Center
Spaceship Aurora virtuell rom
Andøya Space Center
Liten model av rakett