Keramikk Kafé Blå

Unik liten keramikk galleri og hjemmekafé med fantastisk utsikt.

Kafé og Butikk

Keramikk Kafé Blå ble etablert sommeren 2019 og du finner den på yttersida av Hadseløya, 11 km. fra Melbu og 15 km. fra Stokmarknes. Inne i kaféen finnes bare 10 sitteplasser. Ute på plattingen og rett på marka kan du sitte og nyte utsikten.

Her bor og jobber jeg, Tiina Henriksen, keramiker og håndverker. Gården her heter Storavik, mellom hav og fjelltoppen Sørennipa (436 moh.) og har tilhørt familien til min ektemann i 5 generasjoner. Her lager jeg brukskeramikk: kopper, fat, skål osv. Jeg er så glad i natur, dyr og fugler (her har vi massevis av alle sorter), derfor har jeg i min keramikk brukt mye naturfarger og detaljer fra naturen. Hvert produkt er unik, det finnes ikke noe som er helt lik.

I tillegg til keramikk har vi kaker som er laget rett her, vi er kanske kjent for "verdens beste Pavlova-kake", veldig gode sveler og eple/rabarbrakake. Det finnes også alltid noe til dem som ikke er så glade i søte fristelser. Vi bruker lokale råvarer – egg fra gårdsbutikk, egne bær og grønnsaker, fisk fra havet - så mye som mulig. Vi har forskellige kaffetyper, te, varm sjokolade og selvsagt iskald brus.

Mitt motto er: Mer keramikk, mindre plastikk!

- - -

Kontakt oss

Besøksadresse:
Yttersida 1062
8450 Stokmarknes

Nettside: keramikkkafe.com
Facebook: facebook.com/keramikkafebla
Instagram: @keramikk_kafe_bla

Keramikk Kafé Blå
Keramikk Kafé Blå innvendig
Keramikk Kafé Blå
Keramikk
Keramikk Kafé Blå
Matrett hos Keramikk Kafé Blå
Keramikk Kafé Blå
Keramikk
Bjørn Eide
Oversiktsbilde
Keramikk Kafé Blå
Bilde av Keramikk Kafé Blå fra havet

Relaterte artikler