Galleri Uver og Betty's Tesalong

Galleri Uver & Betty's Tesalong holder til på yttersia av Hadseløya ved inngangen til idylliske Teigandalen. Kunstgalleri og kafé omgitt av turstier og fiskevann. Her holder glass- og billedkunstner Siv Johansen til. Betty's Tesalong serverer hjemmelagde kaker og andre fristelser i gallerikaféen.

Galleri & kafé

Opplevelsene står i kø i våre flotte lokaler ute på Teigan.

Teigan er stedet hvor fjellene står spisse, havet slår friskt mot land og Uværshula ligger i fjæra. Her finner du Galleri Uver og Betty's Tesalong.

Galleri Uver

Siv har fylt galleriet med fargerik kunstglass og unike utsmykninger. Hvert rom i galleriet byr på nye inntrykk og er en opplevelse i seg selv. I gallerikafeen serverer Betty hjemmebakte fristelser, blant annet sitronkaka som setter sansene i kok. Du kan nyte en kopp kvalitetste mens du utforsker de ulike rommene i galleriet, eller setter deg ute på altanen med utsikt over fjell og hav. Galleriet har for noen blitt et naturlig stopp etter en fjelltur. Her er turstier for alle kondisjoner.

Betty's Tesalong

I kafeen får du servert de mest smakfulle kakene. Alt er selvfølgelig hjemmebakt. Liker du te? Vi anbefaler deg gjerne en te, som passer perfekt til den kaken du velger.

På vår romslige uteservering, med Teiganvannet som nærmaste nabo, kan du ta inn utsikten samtidig som du nyter Elviskaka; herlig blanding av søtt og salt.

Egen parkering oppe ved galleriet og nede ved veien.

---

Kontakt oss

Yttersida 788, Teigan
8450 Stokmarknes

Galleri Uver: 
E-post: kontakt@uver.no
Telefon: 917 20 382
Nettside: uver.no

Betty's Tesalong:
E-post: kontakt@bettystesalong.no
Telefon: 938 16 012
Nettside: bettystesalong.no

Bjørn Eide
Kake
Bjørn Eide
Kunstgalleri
Bjørn Eide
Kake